Diego
Wishlist
 

5 avanteje ale pardoselii LVT

Pardoselile LVT, Luxury Vinyl Tiles, reprezintă cea mai nouă generație a pardoselilor ce au ca materie primă vinilul. Acestea încep să câștige teren pe plan mondial datorită unui număr mare de proprietăți foarte favorabile pe care dorim să vi le prezentăm în acest articol.

1.    Rezistență ridicată la apă. Cel mai mare avantaj al acestui tip de pardoseală îl reprezintă rezistența la apă, ceea ce face materialul ideal de pardosire a încăperilor cu umiditate ridicată precum baia, bucătăria, spălătoria, etc.

 

Pardoseală din vinyl de nuanţă medie, cu efect de lemn, cu model rustic de duşumea.
2.    Decoruri și modele naturale. Un alt avantaj al vinilului este acela că poate imita materiale mai scumpe precum lemn masiv, bambus, piatră naturală sau chiar și alte modele de design mai speciale.

Pardoseală modulară de vinyl tip LVT, de culoare bej, formată din plăci cu aspect de marmură
3.    Confort sporit. Cu o pardoseală de vinil vă puteți bucura de confortul pardoselilor calde, ceea ce este un mare avantaj în familiile care au copii. Mai mult, după o zi de stat în bucătărie nu vă vor durea picioarele, nefiind o pardosea dură.  

Pardoseală din vinyl de nuanţă medie, cu efect de lemn, cu model rustic de duşumea.
4.    Montare ușoară. Pardoseala din vinil se instalează rapid și este ușor de tăiat la dimensiunile dorite, de asemenea pardoseala de la Diego este foarte ușor de manipulat, datorită unui ambalaj mic.

Pardoseală modulară de vinyl tip LVT, formată din plăci cu aspect rustic de duşumea naturală de nuanţă deschisă, pe suport autoadeziv.
5.    Curățare și întreținere simplă. Vinilul este un material durabil și ușor de întreținut, fiind totodată rezistent la pete și inundații.

Pardoseală din vinyl de nuanţă medie, cu efect de lemn, cu model rustic de duşumea.
Vă invităm să descoperiți modelele de pardoseală LTV Woodstep regăsite în oferta magazinelor Diego și să alegeți cea mai potrivită pardoseală pentru locuința dumneavoastră.

Pin It
Recomandarea site-ului pe email
Recomandaţi acest conţinut familiei, colegilor, prietenilor, cunoştinţelor Dvs.
Completaţi formularul şi apăsaţi butonul de trimitere!

Expeditor  
Nume:
Email:
Destinatar  
Nume:
Email:
Subiect
Mesaj
Datele personale furnizate (nume, adresă de email) se vor folosi doar cu ocazia trimiterii acestui articol şi nu se vor păstra în nicio formă.