Diego
Wishlist
 

5 modele de draperii perfecte pentru primăvară

Primăvara este anotimpul schimbării, în care natura revine la viață, iar dacă simțiți că după atâta frig și vreme mohorâtă este momentul să reîmprospătați și aspectul locuinței vă recomandăm să completați camera prin acordarea unei atenții speciale ferestrelor. Draperiile pot transforma o cameră mohorâtă în una fabuloasă doar în câteva minute, îi poate da un aspect finit, lustruit și o poate transforma într-o adevărată oază de relaxare după o zi plină și stresantă la muncă. Astăzi vă prezentăm top 5 cele mai frumoase draperii în primăvara 2016.


1. Eleganță neutră


Nimic nu denotă mai multă eleganță decât draperiile din tavan până în podea în tonuri neutre.

 

Draperie retro beige 

2. Rose


Îi conferă locuinţei o atmosferă romantică, vintage. Acest tip de decor este în primul rând ales de cei cu un talent artistic şi un spirit boem, fiind un stil relaxat, care nu urmăreşte reguli fixe de design de interior.

 

Perdea de panza cu trandafiri

3. Delicatețe


Stilul romantic și naturalețea bumbacului se îmbină în acest material plin de delicatețe.

 

Perdea din bumbac 

4. Atingerea Turqoise


Culoarea albastră verzuie este iubită de majoritatea persoanelor pentru că aduce lumină și fericire. Aceasta este ademenitoare și misterioasă și deschide o mare de posibilități pentru amenajarea interioară.

 

Perdea turcoaz organza
5. Atingerea pensulei


Această draperie veselă, cu flori colorate și aspect de pânză pictată va oferi locuinței un aspect modern.

 

Draperie moderna flori.jpg


Modernizarea aspectului casei implică un efort și buget relativ mic, de aceea este cel mai accesibil mod de a reîmprospăta locuința fără a face economii o perioadă îndelungată.


Consilierii noștri vă așteaptă în magazinele Diego cu și mai multe sfaturi și trucuri utile, atât pentru alegerea draperiilor cât și a perdelelor potrivite. 

Pin It
Recomandarea site-ului pe email
Recomandaţi acest conţinut familiei, colegilor, prietenilor, cunoştinţelor Dvs.
Completaţi formularul şi apăsaţi butonul de trimitere!

Expeditor  
Nume:
Email:
Destinatar  
Nume:
Email:
Subiect
Mesaj
Datele personale furnizate (nume, adresă de email) se vor folosi doar cu ocazia trimiterii acestui articol şi nu se vor păstra în nicio formă.