Diego
Wishlist
 

5 tipuri de parchet in functie de trafic

Crezi ca a venit timpul sa iti renovezi locuinta si esti indecis/indecisa in ceea ce priveste tipul de parchet laminat?


Intreaga amenajare a camerei trebuie sa aiba ca punct de pornire pardoseala, aceasta trebuie sa fie asortata cu mobila, peretii si chiar usile. Pe langa cularea parchetului este important sa luam in considerare tipul de trafic din incapere. Putem observa cu usurintă ca podeaua este cea mai expusa suprafata la uzura. Astfel, este necesara o diferentiere de clasa care se refera la gradul de rezistenta la zgariere, dilatare la umezeala si durabilitate.


Dorim sa iti venim in ajutor pentru a-ti explica deferentele intre tipurile de parchet in functie de trafic pentru ca tu sa faci alegerea potrivita.


E important sa stii ce parchet se potriveste in ce tip de camera pentru ca parchetul în functie de trafic se diferentiaza in primul rand în functie de grosime, iar odata cu grosimea placilor de parchet creste si pretul pe metru patrat.


1. Parchetul laminat pentru uz casnic cu trafic redus


Acest tip de parchet este destinat incaperilor mai linistite, mai putin circulate precum dormitorul sau chiar o camera speciala pentru oaspeti.

 

001-5996285914048-laminalt-padlo-woodstep-standard-plus-click-7mm-70324-firenze-tolgy-kisenterior-02.jpg


2. Parchetul laminat pentru uz casnic cu trafic mediu


Incaperile cu trafic mediu sunt in general sufrageriile sau camera copilului. Grosimea parchetului variaza intre 6 si 8 mm.

 

002-996285392785-laminalt-padlo-woodstep-dynamic-click-8mm-80333-safari-tolgy-enterior-01.jpg


3. Parchetul laminat pentru uz casnic cu trafic intens


Cu totii stim ca sufrageria si bucataria sunt cele mai circulate incaperi ale casei. De asemenea, sa nu uitam de hol unde gradul de rezistenta al parchetului trebuie sa fie si mai mare, acolo de cele mai multe ori suntem incaltati si apare chiar si umezeala. Pentru aceste incaperi cel mai potrivit este parchetul cu o grosime de minimum 8 mm si o rezistenta ridicata la uzura, fiind de cele mai multe ori, conceput pentru termen lung.

 

003-5996285391405-laminalt-padlo-woodstep-dual-wide-10mm-19344-hikory-california-enterior-02.jpg


4. Parchetul laminat pentru uz profesional cu trafic de birou


Biroul este un spatiu cu un trafic destul de intens, astfel este necesar un parchet cu un grad de rezistentă mai ridicat. Grosimea pentru acest tip de parchet este intre 8 si 10 mm si face fata cu brio oricarui tip de birou.

 

004-5996285499279-laminalt-padlo-woodstep-prestige-8mm-v-plus-83742-bolzano-tolgy-enterior-03.jpg


5. Parchetul laminat pentru uz profesional cu trafic comercial


Acest tip de parchet are cel mai inalt nivel de rezistenta la uzura si este recomandat spatiilor cu trafic intens. Este un parchet cu o grosime de 12 mm, conceput pentru o durabilitate de lunga durata. Puteti opta pentru acest tip de parchet pentru amenajarea saloanelor, magazinelor si pentru orice alt tip de spatiu comercial.

 

005-5996285499484-laminalt-padlo-woodstep-strong-12mm-12028-dallas-enterior-01.jpg


Acum ca stiti ce tip de parchet se potriveste in ce tip de incapere va asteptam in Magazinele Diego pentru a alege parchetul laminat potrivit.

Pin It
Recomandarea site-ului pe email
Recomandaţi acest conţinut familiei, colegilor, prietenilor, cunoştinţelor Dvs.
Completaţi formularul şi apăsaţi butonul de trimitere!

Expeditor  
Nume:
Email:
Destinatar  
Nume:
Email:
Subiect
Mesaj
Datele personale furnizate (nume, adresă de email) se vor folosi doar cu ocazia trimiterii acestui articol şi nu se vor păstra în nicio formă.