Diego
Wishlist
 

6 motive să alegeți tapet vlies

Tapetul este și va fi veșnic o modalitate simplă de decorare, care transformă spațiul monoton într-un spațiu extravagant, elegant, chic sau pur și simplu deosebit. Mai mult, cu ajutorul tapetului puteți adăuga personalitate încăperilor, reflectându-vă valorile, stilul și atitudinea. Vă invităm, astfel, să descoperiți avantajele tapetului vlies, deosebit prin prisma bazei pe fibre nețesute.

1. Stabilitate dimensională. Tapetul îşi păstrează dimensiunile iniţiale şi după uscarea peretelui. Acesta nu se va întinde și nu se va strânge, asigurând un decor curat și îngrijit, realizat profesionist.
 
2. Îşi păstrează culoarea. Vă veți putea bucura o lungă perioadă de timp de culoarea şi designul impresionant al tapetului, deoarece acesta își păstrează strălucirea culorii.

3. Uşor de lipit. Tapetul vlies este foarte ușor de montat, adezivul se aplică doar pe perete și nu se formează goluri (bule) inestetice, fiind ușor de întins.

4. Amovibil. Când doriți să redecorați, veți putea îndepărta tapetul fără reziduuri, fără să-l umeziți, fiind detașabil uscat.

5. Produs natural. Materialul de bază se compune din fibre de celuloză şi fibre textile, astfel materialul lasă peretele să „ respire”, reducând riscul de condens sau mucegai.

6. Gamă variată de culori şi stiluri.  În magazinele Diego veți regăsi o gamă largă de culori și stiluri, de la retro la modern, de la motivele clasice, elegante la modelele moderne, nebuneşti, de la conceptele unice, futuristice de tapet până la designurile minimaliste, ordonate.

Iată câteva modele de tapet vlies care vă vor transforma locuința, într-un spațiu plin de inspirație și bun gust.

 

Tapet Vlies Floral

 

Tapet Vlies Mov

 

Tapet Vlies Forme Geometrice.jpg

Vă invităm să alegeți modelul preferat de tapet vlies, iar consilierii noștri vă așteaptă în magazinele Diego cu și mai multe sugestii și recomandări.

Pin It
Recomandarea site-ului pe email
Recomandaţi acest conţinut familiei, colegilor, prietenilor, cunoştinţelor Dvs.
Completaţi formularul şi apăsaţi butonul de trimitere!

Expeditor  
Nume:
Email:
Destinatar  
Nume:
Email:
Subiect
Mesaj
Datele personale furnizate (nume, adresă de email) se vor folosi doar cu ocazia trimiterii acestui articol şi nu se vor păstra în nicio formă.