Diego
Wishlist
 

Amenajare în nuanțe de albastru

V-ați hotărât să adăugați culoare locuinței? Dacă doriți să renunțați la paleta de culori neutre sau doar să adăugați un accent de culoare și noutate încăperilor din casa dumneavoastră, vă propunem culoarea albastru.


În ciuda faptului că albastru este o culoare rece, ea este foarte liniștitoare și conferă o atmosferă de calm și liniște unei încăperi. Desigur, nuanțele de albastru sunt variate, puteți opta de la albastrul cerului senin, la albastru marin, turcoaz, albastru regal sau orice altă nuanță vă inspiră. În continuare dorim să vă împărtășim câteva trucuri care să vă ajute să alegeți nuanța de albastru potrivită nevoilor dumneavoastră.

Nuanțele calde de albastru, precum nuanțele denim-ului, ardeziei sau albastru oceanic, conțin și pigmenți roșii, care conferă iluzia că elementul de această culoare se află mai aproape, astfel ajută să creați un spațiu care pare confortabil. Vă recomandăm să folosiți aceste nuanțe în spațiile de socializare, precum sufrageria și bucătăria.


Vă recomandăm covorul Nepal, a cărui gradație de culoare îl face deosebit, și va atrage cu siguranță atenția, pe care puteți să-l asortați cu draperia Monte Carlo.

 

Covor albastru denim

 

Draperie Albastra

Nuanțele deosebite de albastru, precum turcoazul, albastru cobalt sau albastru ca gheața, sunt considerate de specialiști nuanțe cool de albastru. Deoarece acestea conțin și pigmenți galbeni, dau senzația de îndepărtare a elementului de decor, ceea ce face ca spațiul să pară mai mare. Aceste nuanțe instalează stări de calm și concentrare, ceea ce le face foarte potrivite pentru dormitor sau chiar birou.


Dacă vă doriți un decor cool, care să dea impresia unui spațiu mărit, vă recomandăm perdeaua cameleon cu accente discrete de turcoaz și covorul asortat Diamond Lux.5996285591447-fuggony-santa-cruz-batiszt-V004-turkiz-szinminta-01.jpg


Covor turcoaz

Vă invităm în magazinele Diego să descoperiți toate produsele în nuanțe fascinante de albastru, care vă vor transforma casa într-o oază de pace, liniște și calm.

Pin It
Recomandarea site-ului pe email
Recomandaţi acest conţinut familiei, colegilor, prietenilor, cunoştinţelor Dvs.
Completaţi formularul şi apăsaţi butonul de trimitere!

Expeditor  
Nume:
Email:
Destinatar  
Nume:
Email:
Subiect
Mesaj
Datele personale furnizate (nume, adresă de email) se vor folosi doar cu ocazia trimiterii acestui articol şi nu se vor păstra în nicio formă.