Diego
Wishlist
 

Amenajează-ți locuința în stil scandinav

Stilul scandinav este din ce în ce mai apreciat de români, dar și destul de ușor de realizat. Nuanțele deschise și elementele de decor inspirate din natură specifice acestui stil, exprimă simplitate și naturalețe. Astfel, vă propunem să descoperiți elementele de bază ale stilului scandinav și să alegeți produsele Diego potrivite acetui tip de amenajare.


Pentru a da locuinței luminozitate, prospețime, dar mai ales iluzia spațiului, nordicii folosesc cu predominanță culoarea alb. De asemenea, pe un fundal alb va ieși în evidență mult mai bine, orice altă culoare. Puteți folosi alb nu doar pentru tavan și pereți, ci chiar și pentru pardoseală. În magazinele Diego veți găsi parchet laminat de culoare albă potrivit atât pentru trafic domestic, cât şi intens comercial, rezistent la pete și ușor de curățat. Puteți citi mai multe despre cât de practic este parchetul alb, în acest articol Diego.

 

Parchet laminat alb

Pentru ca albul să nu devină plictisitor sau chiar obositor puteți folosi accente de culoare sau motive geometrice.

 

Covor Tulipo Culori in dungi.jpg


Covor Tulipo Zig Zag

Un alt element de bază regăsit în interioarele amenajate în stil scandinav este lemnul. În nuanțe deschise sau vopsit în alb, nou sau vechi, lemnul sugerează apropierea de natură și creează o stare de relaxare și contemplare. Spre exemplu, puteți utiliza un tapet de design care reflectă atmosfera unică a pădurilor sau un model de tapet care imită lemnul, dând iluzia unui interior de cabană.  

 

Tapet Padure.jpg
Tapet Vintage Lemn.jpg

O caracteristică a caselor nordice sunt ferestrele fără perdele. Însă, pentru a crea un spațiu intim, vă recomandăm să utilizați în amenajare perdele transparente, lejere, care lasă lumina naturală să se reflecte în albul încăperii.

 

Perdea Organza alba.jpg

Stilul nordic se potrivește perfect în locuințele de dimensiuni reduse, deoarece are ca obiectiv funcționalitatea și utilizarea cât mai eficientă a spațiului. Așadar, dacă v-ați hotărât și considerați că acesta este stilul care se potrivește cel mai bine personalității și nevoilor dumneavoastră, vă așteptăm în magazinele Diego cu și mai multe produse și sfaturi de amenajare.
 

Pin It
Recomandarea site-ului pe email
Recomandaţi acest conţinut familiei, colegilor, prietenilor, cunoştinţelor Dvs.
Completaţi formularul şi apăsaţi butonul de trimitere!

Expeditor  
Nume:
Email:
Destinatar  
Nume:
Email:
Subiect
Mesaj
Datele personale furnizate (nume, adresă de email) se vor folosi doar cu ocazia trimiterii acestui articol şi nu se vor păstra în nicio formă.