Diego
Wishlist
 

Asortează corect mocheta

V-aţi hotărât să montaţi mochetă în camera de zi şi în dormitoare, dar modelele sunt atât de variate încât nu ştiţi exact ce nuanţă să alegeţi? Ne-am gândit să vă venim în ajutor cu câteva sfaturi în această direcţie.
În cazul parchetului este destul de simplu, nuanţa acestuia o vom alege în fucţie de nuanţa mobilierului din locuinţă şi de cea a uşilor spre exemplu. Însă în cazul mochetei, alegerea este puţin mai dificilă.
În primul rând trebuie să luaţi în considerare pereţii. Dacă aceştia sunt simpli, într-o singură culoare, iar culoarea este neutră, atunci aveţi posibilitatea de a pune accentul pe pardoseală, cu ajutorul unui model de mochetă cu design elaborat sau în culori puternice. Dacă pereţii sunt zugrăviţi în culori intense sau sunt decoraţi cu tapet, vă recomandăm să mergeţi pe un model de mochetă simplu, într-o singură culoare.


Mocheta moderna mov


Mocheta pufoasa maro.jpg
Mobilierul reflectă personalitatea proprietarilor, astfel  acesta este un element de care trebuie să ţineţi cont când alegeţi mocheta. Dacă mobilierul este modern, în forme geometrice atribuite stilului minimalist, atunci vă propunem să-i asortaţi o mochetă simplă, fără un design elaborat,  poate fi şi colorată, însă trebuie să lase impresia unui spaţiu larg, deschis, aerisit. În cazul încăperilor cu un mobilier mai clasic, vintige sau chiar în stil rustic, puteţi opta pentru un model de mochetă colorată, cu design floral sau diverse alte motive care sugerează că spaţiul este unul confortabil, primitor şi destinat familiei.

Mocheta mov deschis.jpg

 

Mocheta eleganta bordo
Chiar dacă analizăm mobilierul, pereţii şi ştim ce atmosferă vrem să creăm într-o anumită locuinţă, spaţiul este, de multe ori, cel care dictează alegerile pe care le facem în materie de amenajări interioare. Astfel, vă recomandăm ca pentru încăperile de dimensiuni reduse să optaţi pentru mochetă într-o singură culoare, de preferat o nuanţă deschisă. Încăperile spaţioase vă permit să alegeţi o mochetă în culori îndrăzneţe, două sau mai multe nuanţe şi chiar cu design elaborat.

 

Mocheta gri

 Mocheta cu modele elegante


Vă invităm să alegeţi modelul de mochetă cel mai potrivit pentru locuinţa dumneavoastră, din gama variată oferită în magazinele Diego. Iar dacă doriţi să aflaţi mai multe despre materialele şi  tipurile de mochetă vă recomandăm sfaturile echipei Diego din acest articol.

Pin It
Recomandarea site-ului pe email
Recomandaţi acest conţinut familiei, colegilor, prietenilor, cunoştinţelor Dvs.
Completaţi formularul şi apăsaţi butonul de trimitere!

Expeditor  
Nume:
Email:
Destinatar  
Nume:
Email:
Subiect
Mesaj
Datele personale furnizate (nume, adresă de email) se vor folosi doar cu ocazia trimiterii acestui articol şi nu se vor păstra în nicio formă.