Diego
Wishlist
 

Covorul pentru copii – De ce să fie diferit?

Camera copilului trebuie să fie cea mai veselă şi mai colorată încăpere. Este spaţiul în care, de obicei, copilul îşi petrece cel mai mult timp, unde îşi face temele pentru şcoală, se joacă şi se odihneşte. Astfel, decorul camerei trebuie să îl inspire, să îi dezvolte imaginaţia şi să îi capteze atenţia atunci când nu are somn. Când eram copii număram toate detaliile, cream trasee şi ne imaginam jocuri pe covoarele din întreaga casă, trăiam o aventură fără sfârşit.

 

covor cu oras pentru copii


În magazinele Diego veţi găsi o mulţime de modele de covoare care să îi trimită pe copii în cele mai frumoase lumi de basm, în aventurile personajelor preferate sau în propria poveste imaginată.

 

covor bufnite

 

Covor pentru copii cu oras
E important ca şi copilul să aibă un covor specific vârstei şi intereselor lui, astfel îi demonstrăm că este un membru important al familiei şi în acelaşi timp îi oferim posibilitatea de a-şi pune amprenta asupra spaţiului locuit. Desigur, este bine să ţinem cont de gustrile şi dorinţele copilului, atâta timp cât nu intră în conflict cu ideea părinţilor legată de utilitate, confortabil şi costuri.

 

Covor colorat cu litere

 

Covor cu fluturi


Când alegeţi covorul pentru camera copilului e important să luaţi în considerare şi faptul că pe măsură ce acesta creşte va avea alte interese şi gusturi, ceea ce înseamnă că va trebui să decideţi pentru ce perioadă faceţi achiziţia. Cu toate acestea, cele mai frumoase camere sunt acelea în care piesele folosite au multă personalitate şi marchează copilăria.


Vă invităm să vedeţi toate modelele de covoare pentru copii disponibile, să îl alegeţi pe cel potrivit personalităţii copilului dumneavoastră şi să îl puneţi pe lista de cumpărături Diego.

Pin It
Recomandarea site-ului pe email
Recomandaţi acest conţinut familiei, colegilor, prietenilor, cunoştinţelor Dvs.
Completaţi formularul şi apăsaţi butonul de trimitere!

Expeditor  
Nume:
Email:
Destinatar  
Nume:
Email:
Subiect
Mesaj
Datele personale furnizate (nume, adresă de email) se vor folosi doar cu ocazia trimiterii acestui articol şi nu se vor păstra în nicio formă.