Diego
Wishlist
 

Cum să ai o casă armonioasă: 5 metode de a asorta canapeaua cu covorul

Principalul element dintr-o încăpere este mobila, astfel că alegerea decorațiunilor și a culorii camerei depinde, în cele mai multe cazuri, de preferința în materie de mobilier. Decorați-vă casa astfel încât să vă binedispună după-amiezile, când vă întoarceți de la muncă!


În rândurile următoare dorim să vă prezentăm câteva idei și sfaturi care  să vă poată ajuta în asortarea covorului cu mobilierul ales:

1. Covorul Linia Moderno din colecția Tulipo este alegerea ideală lângă o sofa de o culoare deschisă. Canapeaua albă sau crem  sugerează eleganță, seriozitate și modernitate. Modelele fascinante, în diferite culori, ale covorului, contrastează cu canapeaua monocoloră, creând o binevenită pată de culoare.

 

Covor tulipo
2. Combinația de covor Tulipo și canapeaua de culoare lilac este destinată adevăraților iubitori ai modei. Modelul Retro al covorului se asortează perfect cu nuanța pastelată a pereților din încăpere și determină aspectul deosebit al camerei.

 

Covor retro
3. Acest covor beige este unul aparte datorită firelor sintetice răsucite, de o nuanță deosebit de plăcută. Îmbinarea culorilor maro și portocaliu, în combinație cu diverse decorațiuni, creează o ambianță calmă și relaxantă. Prezența abajururilor colorate face ca atmosfera să fie una și mai prietenoasă și jucăușă.

 

Covor maro si portocaliu
4. Covorul maroniu pufos poate fi un element decorativ rafinat pentru living sau chiar pentru birou. Printr-un astfel de covor modern echilibrați amenajarea din interiorul casei, dar, totodată, veți impune o atmosferă proaspătă și optimistă.

 

Covor maroniu pufos

 

5.  Pentru a crea un strop de aer tineresc în orice cameră din locuința dumneavoastră, ați putea crea un contrast între covor și canapea. Pentru armonie deplină se poateasorta un covor vesel și energic cu o canapea mai deschisă la culoare.

 

Covor vesel si energic
În magazinele Diego veţi găsi o mulţime de modele de covoare ce pot fi asortate cu mobila dumnevoastră, fie că doriți să aveți o casă modernă, una elegantă sau una în stil clasic.

Pin It
Recomandarea site-ului pe email
Recomandaţi acest conţinut familiei, colegilor, prietenilor, cunoştinţelor Dvs.
Completaţi formularul şi apăsaţi butonul de trimitere!

Expeditor  
Nume:
Email:
Destinatar  
Nume:
Email:
Subiect
Mesaj
Datele personale furnizate (nume, adresă de email) se vor folosi doar cu ocazia trimiterii acestui articol şi nu se vor păstra în nicio formă.