Diego
Wishlist
 

Cum să alegeți covorul ideal pentru locuința dumneavoastră

Când intrăm într-o cameră  prima dată admirăm culoarea camerei și o asociem cu o dispoziție oarecare. Ne uităm la mobilă, cât de modernă este, în ce stil a fost fabricată și cât de bine se  potrivește cu atmosfera camerei.  


Culorile camerei și a mobilei sunt elementele principale care atrag atenția cuiva când intră într-o încăpere, însă suntem dispuși să trecem peste importanța covorului. Dimensiunea, modelul, culoarea și textura unui covor pot să ajute o cameră să fie mai spațioasă, mai frumoasă și să aibe o atmosferă degajată.


Înainte de a vă duce la un magazin specializat în amenajări interioare, ar fi bine să vă asigurați că ați efectuat măsurătorile necesare în locuința dumneavoastră. Covorul ar trebui să fie vizibil în întregime pentru a-l admira și aprecia cu mai mare ușurință, însă deseori este confundat cu mocheta, acoperind mai mult de jumătate din podea. În camerele mici, indicat ar fi un covor cu imprimeuri simple și culori deschise, pastelate.  

 

Covor modern


În cazul în care doriți să amplasați un obiect mai mic în mijlocul camerei (fotel, măsuță), de recomandat ar fi să alegeți un covor monocolor sau unul cu design minimalist.

 

Covor shaggy


Atitudinea și reacția față de anumite culori sunt cauzate de puterea culorilor exercitată asupra noastră: efect calmant, relaxant sau agitant.


Designerii nu recomandă ca mobilierul și covorul să fie de aceeași culoare. Asortarea cu decorațiunile din cameră pot dărui încăperii originalitatea și unitatea dorită. Dacă decorațiunile  sau mobilierul din cameră sunt de culori neutre, puteți cumpăra un covor cu design viu și  colorat. Lângă un mobilier colorat și modern se potrivește un covor mai simplu și modest pentru echilibrarea camerei.  Covoarele unicolore se pliază pe încăperi aerisite și utilate modern.

 

Covor unicolor


Culoarea covorului nu este un aspect foarte important când vine vorba despre podea, însă țesătura nu ar trebui să fie o latură de neglijat. Nu este important din ce material este fabricat covorul, dar trebuie considerată senzația pe care o aveți la atingere. Covorul trebuie să fie moale și comod, care vă face să vă simțiți ca acasă.


Dacă ați decis că a venit timpul să faceți locuința mai frumoasă și mai comodă cumpărând un covor potrivit, vă așteptăm în magazinele Diego cu mai multe sfaturi de amenajare. Vă putem recomanda întotdeauna cele mai bune soluţii pentru căminul perfect.

Pin It
Recomandarea site-ului pe email
Recomandaţi acest conţinut familiei, colegilor, prietenilor, cunoştinţelor Dvs.
Completaţi formularul şi apăsaţi butonul de trimitere!

Expeditor  
Nume:
Email:
Destinatar  
Nume:
Email:
Subiect
Mesaj
Datele personale furnizate (nume, adresă de email) se vor folosi doar cu ocazia trimiterii acestui articol şi nu se vor păstra în nicio formă.