Diego
Wishlist
 

Curăţarea şi întreţinerea podelelor de PVC

Pardoselile de PVC se curăţă prin spălarea suprafeţei cu un mop îmbibat în apă amestecată cu puţină soluţie de curăţare. În niciun caz nu se recomandă folosirea unor detergenţi agresivi, dizolvanţi sau solvenţi organici! Deasemenea, nu este permisă folosirea produselor care conţin ceară fiindcă acestea reduc proprietatea antiderapantă a PVC-lui.

 

5996285404365-pvc-york-5463075-barna-enterior-01.jpg
Contactul în exces cu obiecte cauciucate (piciorul dulapului, roţile scaunelor de birou etc.) vor lăsa urme negre pe PVC, de aceea trebuie să evitaţi expunerea îndelungată a covoarelor de PVC la contactul direct cu astfel de obiecte, folosind de exemplu suporturi speciale sau discuri de protecţie din pâslă. La fel, este indicat să evitaţi contactul cu materialele care pot lăsa pete permanente pe suprafaţa covorului de PVC. Obiectele ascuţite, diferite chimicale, materialele cu efect puternic de pigmentare, obiectele fierbinţi sau ţigările aprinse pot de asemena deterioara ireversibil suprafaţa PVC-lui.

 

5996285503624-pvc-auckland-6519065-barna-enterior-01.jpg

Descoperiţi şi Dumneavoastră gama vastă de covoare PVC oferită de Diego!

Pin It
Recomandarea site-ului pe email
Recomandaţi acest conţinut familiei, colegilor, prietenilor, cunoştinţelor Dvs.
Completaţi formularul şi apăsaţi butonul de trimitere!

Expeditor  
Nume:
Email:
Destinatar  
Nume:
Email:
Subiect
Mesaj
Datele personale furnizate (nume, adresă de email) se vor folosi doar cu ocazia trimiterii acestui articol şi nu se vor păstra în nicio formă.