Diego
Wishlist
 

Întreţinerea parchetului laminat

Când alegem parchetul laminat trebuie să ţinem cont de gradul de uzură al acestuia şi să îl alegem în funcţie de tipul de trafic din încăperea căruia îi este destinat. Cu toate acestea, pentru a-şi păstra aspectul strălucitor de lemn şi pentru a nu se deteriora în timp, este indicat să respectaţi câteva reguli simple pentru întreţinerea parchetului laminat.


5996285597807-laminalt-padlo-woodstep-glamour-extra-10mm-15200-hikory-tennessee-enterior-01.jpg

 

Montarea parchetului se încheie cu dezordine şi mizerie ce trebuie curăţată imediat, însă este indicat să nu spălaţi cu apă parchetul în primele 7 zile după depunerea acestuia. După acest interval de timp puteţi să îl curăţaţi cu cârpa uşor umedă. Dacă se întâmplă să vărsaţi lichide pe parchet, ştergeţi-l instantaneu.

 

5996285914048-laminalt-padlo-woodstep-standard-plus-click-7mm-70324-firenze-tolgy-enterior-01.jpg


Atunci când alegeţi produsele de curăţare este important să optaţi pentru soluţii special concepute în acest sens, astfel evitaţi urmele inestetice şi reziduurile de detergent. Echipa Diego vă recomandă folosirea soluţiei de curăţare Woodstep, aceasta este practică şi economă. Mizeria nu se lipeşte de suprafaţa parchetului, din acest motiv acesta nu necesită curăţare intensivă.


În ceea ce priveşte protejarea parchetului laminat de zgârieturi, vă recomandăm schimbarea rolelor de mobilier cu role netede, iar picioarele mobilierului acoperiţi-le cu pâslă special distribuită în acest sens. De asemenea, în cazul în care doriţi să mutaţi mobila sau alte obiecte grele, nu faceţi acest lucru direct pe suprafaţa parchetului laminat.

 

5996285927376-laminalt-padlo-woodstep-butorlab-alatetfeher-enterior.jpg


După cum poţi observa întreţinerea parchetului laminat Woodstep este foarte uşoară, iar respectând recomandările noastre vei avea parte de o podea strălucitoare, cu aspect natural de lemn mult timp.

Pin It
Recomandarea site-ului pe email
Recomandaţi acest conţinut familiei, colegilor, prietenilor, cunoştinţelor Dvs.
Completaţi formularul şi apăsaţi butonul de trimitere!

Expeditor  
Nume:
Email:
Destinatar  
Nume:
Email:
Subiect
Mesaj
Datele personale furnizate (nume, adresă de email) se vor folosi doar cu ocazia trimiterii acestui articol şi nu se vor păstra în nicio formă.