Diego
Wishlist
 

Parchet laminat alb – Practic sau de design?

Accesibil, atractiv și eficient, parchetul laminat poate transforma o încăpere în totalitate și reprezintă o soluție durabilă, ușor de instalat și de întreținut. Însă, când vine vorba de nuanțe diferite de clasicul moroniu al lemnului, ne punem întrebarea dacă se potrivește nevoilor noastre, dacă este practic sau este potrivit doar pentru design?


Parchetul în culori deschise este luminos și poate fi alegerea ideală atât pentru dormitor, cât și pentru sufragerie sau bucătărie. Asemenea celorlalte tipuri de parchet laminat este ușor de curățat și rezistent la pete. După cum puteți observa, parchetul laminat în culori deschise este la fel de practic precum cel de culori închise.


În ceea ce privește designul, acesta cuprinde o serie de avantaje, demne de luat în calcul. Dacă pereții sunt de culoare albă, iar parchetul la fel, spațiul va părea mult mai larg decât este defapt, mai mult, vă permite să atrageți atenția asupra pieselor de mobilier sau a obiectelor decorative, prin accente colorate. Culorile deschise creează o atmosferă caldă și primitoare în locuință, un spațiu în care prietenii se vor simți confortabil.


Parchetul alb poate fi foarte ușor adaptat oricărui stil, de la modern minimalist până la clasic și rustic, păstrând aceeași atmosferă de calm și simplitate.


Un alt avantaj al parchetului laminat de culoare albă este faptul că nu toată lumea îndrăznește să se abată de la nuanțele clasice, astfel locuința ta primește o notă de unicitate.

 

Credeți că vi se potrivește parchetul în nuanțe de alb?


Iată câteva modele de parchet în nuanțe de alb și cenușiu care să vă inspire:

 

Parchet laminat nuanta hikory alba

 

 5996285101196-laminalt-padlo-woodstep-vintage-10mm-10444-creek-tolgy-enterior-01.jpg

 

Parchet laminat nuanta stejar cenusiu

 

Vă așteptăm în magazinele Diego să alegeți nuanța de parchet laminat potrivită gusturilor și nevoilor dumneavoastră.

Pin It
Recomandarea site-ului pe email
Recomandaţi acest conţinut familiei, colegilor, prietenilor, cunoştinţelor Dvs.
Completaţi formularul şi apăsaţi butonul de trimitere!

Expeditor  
Nume:
Email:
Destinatar  
Nume:
Email:
Subiect
Mesaj
Datele personale furnizate (nume, adresă de email) se vor folosi doar cu ocazia trimiterii acestui articol şi nu se vor păstra în nicio formă.