Diego
Wishlist
 

Perdele pentru sezonul de vară

A sosit vara și a venit timpul să facem o schimbare în ceea ce privește decorul locuinței. Pentru că vremea frumoasă ne permite să deschidem mai des ferestrele, pentru a ne bucura de aer proaspăt, perdelele trebuie să fie ușor de manevrat, să inspire prospețime și să aducă un strop din culorile sezonului.


Pentru sezonul de vară vă recomandăm în primul rând perdele confecționate din voal și organza, acestea sunt lejere și nu încarcă atmosfera. Mai mult, perdelele transparente vor lăsa lumina să pătrundă în locuință și vor crea iluzia unui spațiu mai mare.

 

perdele de vara

 

În ceea ce privește paleta de culori, posibilitățile sunt variate. Puteți să optați pentru perdele în nuanțe de albastru sau cu un imprimeu maritim, care să vă trimită cu gândul la mare și să creeze senzația unui spațiu de relaxare, foarte potrivit după o zi de muncă.

 

perdea turcoaz de vara

 perdea cu model far de mare


Perdelele cu modele florale sau vegetale se potrivesc foarte bine oricărui tip de decor, acestea sugerează viață, natură și sălbăticie – un colț de relaxare în care să vă retrageți pentru a reciti cartea preferată. Dacă iubiți palntele, oricare dintre aceste două modele vă pot completa cu succes colecția.

 

perdea cu frunze de vara

 perdea portocalie cu frunze

 

Dacă întregul decor este unul clasic și doriți să păstrați un stil serios și elegant, puteți opta pentru perdelele cu modele brodate. Acestea sunt discrete și diafane, foarte potrivite pentru dormitor creeând un spațiu reconfortant și liniștitor.

 

perdea bej cu model clasic

 

perdea voal ecru cu model auriu


Vă invităm în magazinele Diego să descoperiți toate modelele de perdele, pentru a o alege pe cea potrivită pentru locuița dumneavoastră.

Pin It
Recomandarea site-ului pe email
Recomandaţi acest conţinut familiei, colegilor, prietenilor, cunoştinţelor Dvs.
Completaţi formularul şi apăsaţi butonul de trimitere!

Expeditor  
Nume:
Email:
Destinatar  
Nume:
Email:
Subiect
Mesaj
Datele personale furnizate (nume, adresă de email) se vor folosi doar cu ocazia trimiterii acestui articol şi nu se vor păstra în nicio formă.