Diego
Wishlist
 

Perdele și draperii decorate cu accesorii practice și estetice

Alegerea perdelei și a draperiei potrivite este întotdeauna o dilemă. Fiind elementele cele mai vizibile de design interior, pot determina întreaga atmosferă a camerei. El ne înfrumusețează decorul acesteia și ne ajută să obținem intimitatea mult dorită.

Pentru a ne bucura de o încăpere primitoare și călduroasă trebuie să fim atenți și la micile detalii de design, cum ar fi prezența unor vaze, pernuțe sau a accesoriilor din fața geamului. Dacă aveți deja mobila cumpărată și camera aranjată, puteți alege un set de elemente care să dea viață decorului acesteia.

În perioada verii suntem mai deschiși la schimbări în locuință și vrem să reîmprospetăm locurile noastre preferate. Vremea călduroasă ne permite să deschidem geamul mai des și să ne răcorim puțin. Vă este cunoscută situația când deschideți fereastra, vântul bate foarte puternic și draperiile și perdelele zboară, câteodată doborând și anumite lucruri din cameră? Pentru a evita astfel de situații putem folosi cordoane de legare, accesorii metalice, șnururi sau magneți.

 

 șnur perdea și draperii         șnur perdea și draperii

 

Cordoanele de legare pot da un aspect elegant oricărei perdele sau draperii, fiind ideale și pentru adunarea estetică a elementelor.

 

clips perdea și draperii       clips perdea și draperii


La rândul lor, clipsurile de decor le conferă o notă unică, ajutând la scoaterea stilului personal în evidență. La Diego veți găsi accesorii practice pentru prinderea perdelei, fiind totodată niște decoraţiuni splendide în locuința dumneavoastră. Clipsurile pot prinde și o draperie mai subțire, nu doar o perdea!

Vă invităm în magazinele Diego să descoperiți toate accesoriile în nuanțe și modele fascinante, care vă vor transforma casa într-un spațiu plin de intimitate.

Pin It
Recomandarea site-ului pe email
Recomandaţi acest conţinut familiei, colegilor, prietenilor, cunoştinţelor Dvs.
Completaţi formularul şi apăsaţi butonul de trimitere!

Expeditor  
Nume:
Email:
Destinatar  
Nume:
Email:
Subiect
Mesaj
Datele personale furnizate (nume, adresă de email) se vor folosi doar cu ocazia trimiterii acestui articol şi nu se vor păstra în nicio formă.