Diego
Wishlist
 

Produse lucioase

Cu apropierea sărbătorilor înclinăm din ce în ce mai mult spre accesoriile lucioase, sclipitoare, pentru a reda şi în locuinţă atmosfera festivă a acestei perioade a anului. Pe lângă accesoriile mai mici cum ar fi o pernă, o vază sau o faţă de masă, vă încurajăm să experimentaţi şi pe suprafeţe mai mari, de exemplu  cu un covor, un tapet sau o perdea lucioasă!

Covoare cu fire lucioase:

Colecţia Tulipo a fost creată astfel încât să mulţumească toate stilurile şi exigenţele, cuprinzând o largă varietate şi pentru cei care apreciază calitatea superioară şi aspectul exclusivist. Printre covoarele noastre deosebite, fiecare îşi va găsi alesul inimii. Modelele confecţionate din fire lucioase  vor deveni elementele de impact maxim în orice ambianţă, fie vorba de dormitor sau living.
Vă recomandăm cu drag modelele Whisper, Carat Shaggy, Diamond Lux, sau Impulse.
Caracteristica de bază a covoarelor de lux este faptul că sunt confecţionate din fire de cea mai înaltă calitate ţesute dens, căreia i se datorează senzaţia de confort  ieşit din comun şi moliciunea supremă. Aceste minunăţii sunt disponibile într-o largă varietate de nuanţe plăcute, căutate, deci vă asigurăm că veţi găsi ceva pe plac!

 

5996285596428-szonyeg-tulipo-impulse-5684-0809-enterior-01.jpg

 

5996285400961-szonyeg-whisper-heather-enterior-01.jpg

Tapete lucioase, sclipitoare:

Creaţi-vă un ambient unic, deosebit cu aceste tapete lucioase sau cu inserţii sclipicioase! Un tapet atât de deosebit este ideal pentru a scoate în evidenţă un perete sau o porţiune de perete, oferind spaţiului un punct de focalizare. Dacă sunteţi iubitori ai stilului romantic, Vă recomandăm tapetele Grace sau Provence, cu o tentă de glitter pe floricelele discrete. Dar dacă visaţi la ceva mai dramatic, mai exclusivist, atunci aruncaţi o privire pe reprezentanţii familiilor Versailles, Jasmine sau Royal, printre care veţi găsi atât modele clasice,  cât şi moderne, foarte trendy. Descoperiţi posibilităţile oferite de aceste tapete deosebite! 

 

5996285575188-tapeta-joy-55441-enterior-01.jpg

 

5996285953580-tapeta-royal-8910-37-enterior-01.jpg

Perdele şi draperii lucioase, galerii sclipitoare:

Cu aceste textile deosebite puteţi redefini instant întreaga atmosferă a locuinţei. Perdelele şi draperiile „îmbracă” spaţiul în care sunt montate, şi pe lângă rolul decorativ au şi foarte multe funcţii practice. Suprafeţele lucioase se regăsesc atât în oferta de perdele, cât şi în cea de draperii. Dacă sunteţi în căutarea unor astfel de modele, la noi veţi găsi perdelele Micro Organza şi draperiile Micro Taft, disponibile în numeroase nuanţe splendide. Cele două materiale se asortează de minune, şi arată foarte bine împreună atât în compoziţii unicolore, cât şi în combinaţii de culori diferite.

 5996285814515-fuggony-micro-organza-v14-narancs-szinminta-02.jpg

 

5996285814669-fuggony-micro-taft-sotetito-603-vpadlizsan-enterior-05.jpg

 

Pe lângă perdele şi draperii să nu uităm nici de galerii, aceste accesorii practice având un rol important în imaginea de ansamblu a camerei. Vă recomandăm cu încredere familia de galerii metalice Royal Exclusive, ale căror semn distinctiv constă în strasurile superbe de pe închizătoarele de bară.

 

5996285403306-fuggony-karnis-royal-matt-krom-egysoros-enterior-02.jpg


Iar dacă nu aţi planificat modificări majore, puteţi revitaliza compoziţiile actuale cu diverse accesorii de perdele, cum ar fi magnetul cu strasuri Mystic sau clipsul de decor cu strasuri Star.

 

5996285951227-fuggonyelkoto-star-strasszos-dekorcsipesz-fenyes-enterior.jpg

Podele cu suprafaţă lucioasă:

O podea frumoasă poate defini atmosfera întregii locuinţe, conferindu-i stil şi un caracter aparte. Familia Glamour Extra ( ), cu plăci de 10 mm grosime, design de lemn nobil şi finisaje de lux este destinată iubitorilor podelelor strălucitoare, cu aspect luxurios. Teşiturile Rustic de pe canturi scot şi mai mult în evidenţă aspectul exotic al duşumelei naturale. Se potrivesc foarte bine în amenajările clasice şi moderne deopotrivă, în dormitoare sau camere de zi. Podelele din această familie vin cu o garanţie de sistem Woodstep de 30 de ani.

 

5996285597814-laminalt-padlo-woodstep-glamour-extra-10mm-15300-velencei-szil-enterior-01.jpg

 

5996285597814-laminalt-padlo-woodstep-glamour-extra-10mm-15300-velencei-szil-kisenterior-02.jpg

Mochete cu fire strălucitoare: 

Dacă visaţi la ceva deosebit, trebuie să încercaţi efectul unei mochete unicolore cu fire lucioase. Aceasta poate crea o senzaţie superbă în special într-un dormitor cosy, primitor.
Love Affair este o mochetă deosebită neagră, cu fire scurte cu inserţii de „lurex”, care creează un efect total unic. Iar Illusion, Seduction, disponibile în diferite nuanţe superbe, sunt caracterizate, pe lângă aspectul exclusivist, şi de un grad ridicat de confort. Modelele Carnival şi Heartbreaker, confecţionate din fire groase tip shaggy combinate cu fire de poliester cu un luciu discret, întregesc oferta noastră de mochete recomandate în special pentru atmosfera sărbătorilor.

 

5996285805674-padloszonyeg-lamour-7-ezust-enterior-01.jpg

 

5996285805506-padloszonyeg-illusion-79-kek-enterior-01.jpg

Pin It
Recomandarea site-ului pe email
Recomandaţi acest conţinut familiei, colegilor, prietenilor, cunoştinţelor Dvs.
Completaţi formularul şi apăsaţi butonul de trimitere!

Expeditor  
Nume:
Email:
Destinatar  
Nume:
Email:
Subiect
Mesaj
Datele personale furnizate (nume, adresă de email) se vor folosi doar cu ocazia trimiterii acestui articol şi nu se vor păstra în nicio formă.