Diego
Wishlist
 

Scoate camera din anonimat. Mocheta potrivită pentru fiecare încăpere

Mai rezistentă la uzură decât un covor, mocheta reprezintă soluția ideală pentru amenajarea unui spațiu intens circulat. De multe ori aceasta este aleasă pentru utilitate, aspectul vizual fiind pus abia pe plan secund. În cazul în care vă doriți ca accentul să cadă pe această soluție de decorare, există posibilitatea alegerii unui model al cărui culoare să scoată camera din anonimat.


Gama complexă şi bine gândită de mochete Diego, ce conține peste 500 de modele, oferă nenumărate soluţii de amenajare, potrivite pentru orice cameră și pentru orice preferințe.


Nuanțe calde în dormitor


Dormitorul este, pentru mulți, un refugiu din viața de zi cu zi, un spațiu personal în care să evadați la sfârșitul unei zile obositoare sau stresante, să vă relaxați și să vă odihniți. Prin urmare, o mochetă în culori calde, cum ar fi roșul, portocaliul sau cărămiziul, poate fi alegerea ideală pentru această încăpere, deoarece aceste nuanțe contribuie la crearea unei atmosfere intime.

 

mocheta beige

Culorii vii în camera de studiu


În cazul în care aveți o cameră de studiu în locuința voastră, o încăpere în care petreceți timpul atunci când lucrați sau trebuie să rezolvați diferite sarcini, vă recomandăm să optați pentru o mochetă în nuanțe vii, care să vă stimuleze productivitatea. Conform unui studiu legat de impactul culorilor, cele mai potrivite sunt roșul, galbenul, albastrul și verdele.

 

mocheta violet


Nuanțe aprinse în camera copiilor


Indiferent că este vorba despre un copil sau de un adolescent, un model de mochetă în nuanțe cât mai aprinse va fi mai mult decât apreciat, mai ales dacă este vorba de culoarea preferată a celui care stă în acea cameră.

 

mocheta cu oras

 

Culori închise sau pastelate în sufragerie


În sufragerie, cameră în care petreceți o bună parte din timp alături de familie și de prieteni, este important să alegeți o mochetă care să vă reflecte personalitatea, care să se asorteze sau să vină în completarea mobilierului și a celorlalte elemente decorative. În cazul în care vă doriți ceva mai neutru, care să se potrivească cu orice, puteți opta pentru modele în nuanțe închise sau, din contră, pastelate.

 

mocheta maro

Vă invităm să alegeţi modelul de mochetă cel mai potrivit pentru locuinţa dumneavoastră din gama variată oferită în magazinele Diego.

Mentés

Mentés

Mentés

Pin It
Recomandarea site-ului pe email
Recomandaţi acest conţinut familiei, colegilor, prietenilor, cunoştinţelor Dvs.
Completaţi formularul şi apăsaţi butonul de trimitere!

Expeditor  
Nume:
Email:
Destinatar  
Nume:
Email:
Subiect
Mesaj
Datele personale furnizate (nume, adresă de email) se vor folosi doar cu ocazia trimiterii acestui articol şi nu se vor păstra în nicio formă.