Diego
Wishlist
 

Tendințe în decorațiuni interioare 2016

Vă gândiți să redecorați locuința în noul an, să împrospătați atmosfera? Echipa Diego vă vine în ajutor, nu numai cu produse cu un design nou, dar și cu tendințele în decorațiuni interioare pentru anul 2016.

1. Elemente de exterior în interior


De la elemente de grădină, la elemente regăsite în sălbăticie. Designerii propun să ne transformăm casa într-o aventură și să aducem natura mai aproape de noi. De asemenea, se va pune un accent deosebit pe definirea pereților și accesorizarea acestora. Vă recomandăm astfel, modele de tapet rustice sau inspirate din natură, care să dea spațiului locuit impresia unui loc deschis, natural, prietenos.

 

Tapet design cu aspect de lemn.jpg

 

Tapet cu padure

2. Motive geometrice


Designerii se așteaptă la decorațiuni cu forme geometrice, care dau senzația de mișcare și care ar transpune și în casele noastre o porție din dinamismul vieții cotidiene. Echipa Diego vă recomandă covoarele din colecția Tulipo, care abundă în modele geometrice și culori puternice. Acestea vor reda cu siguranță energia și spiritul tineresc locuinței dumneavoastră.

 

Covor forme geometrice Diego

  

Covor carouri colorate

3. Accente aurii și metalice


Trendurile anilor ’70 se întorc în direcțiile de design interior pentru 2016 și vor să readucă strălucirea acelor vremuri și în casele noastre. Vor fi foarte căutate accentele metalice și cele aurii, indiferent de încăpere, redând întregii locuințe o atmosferă selectă și prețioasă. În colecția de tapet de la Diego veți regăsi o mulțime de modele fascinante, potrivite acestui trend.

 

Tapet bej lucios

 

Tapet bej lucios cu model


4. Materiale durabile


Durabilitatea este cuvântul de ordine în ceea ce privește societatea actuală. Astfel, designerii ne îndeamnă să alegem elemente de decor rezistente în timp și materiale de calitate. Colecţia noastră de parchet laminat vă oferă naturaleţea lemnului adevărat, o senzaţie plăcută de confort, durabilitate pe care puteţi conta, toate acestea la un raport calitate/preţ foarte bun şi cu o garanţie de sistem de până la 30 de ani.

 

Parchet laminat bej deschis

 

Img. Parchet laminat nuc elegant


Care dintre aceste tendințe se potrivesc gusturilor dumneavoastră? Vă așteptăm părerea pe pagina noastră de Facebook.

Pin It
Recomandarea site-ului pe email
Recomandaţi acest conţinut familiei, colegilor, prietenilor, cunoştinţelor Dvs.
Completaţi formularul şi apăsaţi butonul de trimitere!

Expeditor  
Nume:
Email:
Destinatar  
Nume:
Email:
Subiect
Mesaj
Datele personale furnizate (nume, adresă de email) se vor folosi doar cu ocazia trimiterii acestui articol şi nu se vor păstra în nicio formă.