Diego
Wishlist
 

Ți-ai decora bucătăria cu tapet?

Concepția generală când vorbim de tapet este că locul acestuia se află în dormitor sau în sufragerie. Însă, noile tehnologii de fabricare a tapetului permit aplicarea acestuia în orice încăpere și asigură rezistența lui în timp. Dorim astfel, să vă propunem decorarea bucătăriei cu tapet.


Tapetul poate schimba radical aspectul bucătăriei dumneavoastră și reprezintă o investiție minimă în acest sens. De la un decor clasic sau demodat, bucătăria poate căpăta aerul unei încăperi moderne, în tendințe. De asemenea, de multe ori bucătăria este spațiul în care familia petrece cel mai mult timp împreună, mai ales în cazurile în care locuința nu dispune de o sufragerie, astfel cu ajutorul tapetului puteți crea o atmosferă caldă și primitoare.

Probabil, vi se pare imposibil să tapetați toți pereții bucătăriei, să mutați mobila și echipamentele. Vestea bună este că nici nu trebuie să tapetați toți pereții, este suficient să alegeți un model deosebit de tapet pentru un singur perete, cel mai accesibil, pentru a vă transforma bucătăria.


Tapetul se poate schimba foarte ușor, astfel în zonele care se murdăresc în timp, precum zona aragazului, puteți înlocui cu ușurință tapetul. Reprezintă astfel și o soluție practică în împrospătarea locuinței.


Modelele de tapet pe care le puteți alege sunt diverse, de la design floral elegant, la forme geometrice minimaliste și până la ingrediente și alimente ce se regăsesc în frigider. Alegerea ține doar de preferințele dumneavoastră și cele ale familiei.


Tapet vintage floral , romantic

 

 

Tapet bucatarie Vintage

Tapet Cafea
Pentru mai multe modele de tapet vă invităm în categoria destinată acestui tip de produs sau în magazinele Diego, disponibile în toată țara.

Pin It
Recomandarea site-ului pe email
Recomandaţi acest conţinut familiei, colegilor, prietenilor, cunoştinţelor Dvs.
Completaţi formularul şi apăsaţi butonul de trimitere!

Expeditor  
Nume:
Email:
Destinatar  
Nume:
Email:
Subiect
Mesaj
Datele personale furnizate (nume, adresă de email) se vor folosi doar cu ocazia trimiterii acestui articol şi nu se vor păstra în nicio formă.