Diego
Wishlist
 

Urme de noroi de pe încălţăminte?

Cizmuleţele care pleoşcăie prin fiecare baltă în drum spre casă sunt foarte drăgălaşe, dar odată ajunşi acasă, râsetele se transformă într-un adevărat coşmar când vedem urmele murdare, noroioase prin toată casa. Dacă nu mai vreţi să vă faceţi griji din cauza asta, citiţi articolul de mai jos şi aflaţi soluţia!


Urmează anotimpul în care plouă din ce în ce mai des, şi bălţile şi noroiul ne pun la încercare pantofii şi puţin mai târziu cizmele. Dar copiii şi animăluţele de companie năvălesc direct în casă cu acelaşi elan ca şi vara, şi chiar şi noi ne permitem luxul să intrăm încălţaţi, încercând să ne ferim de ploaie şi frig. Iar urmele de apă murdară şi noroi apar pe jos din ce în ce mai des, iar lupta împotriva lor poate fi foarte obositoare şi parcă fără rost.

 

shutterstock_33421087_standard.jpg


În gama Diego veţi găsi o varietate extrem de largă de preşuri de exterior şi de interior, sau chiar şi traverse de exterior, cu ajutorul cărora puteţi controla cu uşurinţă „problema pantofilor murdari”. Traversa este potrivită de exemplu să scăpaţi de noroi şi umezeală încă din hol sau din casa scării. Ele reprezintă o soluţie perfectă şi atunci când copiii refuză să se descalţe chiar la intrare, şi cu câteva „ture” de fugă pe ele se curăţă şi lăbuţele căţeilor înainte să intre în casă.

 

Preşurile sunt foarte variate din punctul de vedere al aspectului şi al materialului din care se fabrică. Puteţi opta pentru un preş cu aspect natur, clasic sau chiar şi cu o inscripţie amuzantă, depinzând de personalitatea şi stilul Dvs. În ceea ce priveşte materia primă, sunt foarte populare preşurile din fibră de cocos, cauciuc, material sintetic sau cauciuc reciclat, iar traversele de exterior sunt fabricate de regulă din fibră de cocos sau plastic. 

 

5996285401814-szonyeg-funny-labtorlo-lime-szinminta-01.jpg

 

5996285556729-szonyeg-coco-garden-labtorlo-home-purple-szinminta-01.jpg

 5996285400008-szonyeg-coco-garden-400-butterfly-enterior-01.jpg5996285823876-szonyeg-kokusz-futoszonyeg-natur-tekercs-01.jpgPreşurile şi traversele de exterior pot fi folosite la intrarea în case şi apartamente, pe holuri, antreuri sau în casa scării. Preşurile sunt destinate în special pentru uz rezidenţial, pe când traversele se folosesc cu preponderenţă de instituţii publice şi în clădiri cu trafic intens.


Vă aşteptăm în magazinele Diego sau Vă invităm să navigaţi pe site-ul nostru pentru a descoperi întreaga ofertă de preşuri şi traverse de exterior, şi pregătiţi-vă din timp de greutăţile anotimpului rece şi ploios!

Pin It
Recomandarea site-ului pe email
Recomandaţi acest conţinut familiei, colegilor, prietenilor, cunoştinţelor Dvs.
Completaţi formularul şi apăsaţi butonul de trimitere!

Expeditor  
Nume:
Email:
Destinatar  
Nume:
Email:
Subiect
Mesaj
Datele personale furnizate (nume, adresă de email) se vor folosi doar cu ocazia trimiterii acestui articol şi nu se vor păstra în nicio formă.