Montați baldachin deasupra patului!

Baldachinul separă în mod plăcut, îmbracă cu stil camera și se potrivește nu numai cu atmosfera romantică, dar se poate îmbina îndrăzneț și cu aspectul modern. Mai mult, poate decora patul fiecărei generații.

Fără textile decorative, locuința noastră este pustie și plictisitoare. Folosiți-le cu îndrăzneală pentru a vă îmbrăca locuința! Perdelele, pernele decorative, cuverturile de pat, păturile și fețele de masă contribuie la crearea unei atmosfere prietenoase și primitoare în locuința dumneavoastră.

 

Puteți crea o atmosferă la fel de plăcută și prin folosirea baldachinului. Baldachinul oferă într-adevăr multiple posibilități, putând fi parte integrantă a patului de la vârsta cea mai fragedă până la maturitate, bineînțeles, în diferite forme. Aspectul baldachinului poate fi nu numai romantic, ci și foarte modern, minimalist.

 

007_shutterstock_367591616.jpg

Deasupra patului de bebeluș găsim adeseori un baldachin montat pe pat sau pe perete, care protejează și ocrotește bebelușul de muște și țânțari. Fetițelor de vârsta grădiniței le puteți transforma patul într-unul de prințesă cu ajutorul baldachinului, iar deasupra puteți aplica și o coroană.

 

001_shutterstock_304214768.jpg

 

Pentru adolescentele cu suflet romantic sau pentru crearea unei atmosfere vintage instalați un suport de baldachin pe peretele deasupra patului. Dacă optați pentru o înfățișare mai modernă, faceți un cadru în jurul patului sau aplicați o galerie corespunzătoare pe tavan.

 

006_reszlet-masnis_3.jpg

 

004_shutterstock_280336973_standard.jpg

Alegeți neapărat un material translucid pentru baldachin. Cele mai adecvate materiale translucide sunt cele uni, din material fin, fără model sau cu modele discrete.

 012_shutterstock_130757171.jpg

 

Dacă v-ați decis să vă amenajați un baldachin, veți găsi o gamă variată de materiale de perdea translucide în oferta noastră!

Mentés

Aveţi nevoie de consultaţie pentru alegerea potrivită?

Vă invităm la o cafea, și între timp colegii noștri vă ajută să găsiţi soluţia potrivită!

Magazine

Doriţi să beneficiaţi de o reducere de preţ chiar și de 50%?

Aplicaţi pentru un card de fidelitate Diego, și cumpăraţi produse la preţuri promoţionale!

Solicitare card de fidelitate