Vedeta verii: gazonul artificial

Cu ajutorul gazonului artificial veți transforma numeroase suprafețe din mediul locativ în elemente mai prietenoase și mai verzi, de exemplu terasa sau balconul, dar puteți să-l montați chiar și pe pereți.

 

Puteți alege dintre foarte multe tipuri de gazon artificial, cu fire mai lungi sau mai scurte, iar unele tipuri conțin și fire „uscate”, cu aspect realist, astfel oricine își poate alege tipul care se potrivește cel mai mult gusturilor și bugetului său.

 

shutterstock_208608061 másolata.jpg

 

shutterstock_159506330 másolata.jpg

 

Datorită construcției sale, gazonul artificial este foarte ușor de întreținut, având în vedere că apa și umezeala nu se acumulează pe acesta, scurgându-se prin micile găuri de pe fundul său. Variantele cu fire scurte pot fi curățate cu mătura, însă la cele cu fire lungi recomandăm curățarea din când în când cu aspiratorul, sau eventual cu apă și soluție de curățat.

 

bewerkt-beeld-hangmat-groot_web másolata.jpg

 

Toate tipurile pot fi utilizate pentru a crea o acoperire cu aspect natural pe balcon sau terasă, lângă piscină, sau pot fi utilizate pur și simplu ca elemente decorative. Gazonul artificial poate fi montat și pe perete, însă în acest caz trebuie asigurată o fixare adecvată.

 

shutterstock_326610377 másolata.jpg

 

Dacă v-am trezit interesul față de gazonul artificial, consultați oferta disponibilă pe site-ul Diego, sau vizitați unul dintre magazinele noastre ca să vă convingeți personal de aspectul său natural!

Mentés

Aveţi nevoie de consultaţie pentru alegerea potrivită?

Vă invităm la o cafea, și între timp colegii noștri vă ajută să găsiţi soluţia potrivită!

Magazine

Doriţi să beneficiaţi de o reducere de preţ chiar și de 50%?

Aplicaţi pentru un card de fidelitate Diego, și cumpăraţi produse la preţuri promoţionale!

Solicitare card de fidelitate