Despre cardul de fidelitate

Ce este Cardul de Fidelitate DIEGO?

Cardul de Fidelitate este denumirea programului de fidelitate DIEGO. Prin programul Card de Fidelitate, dorim să ne exprimăm recunoştinţa faţă de clienţii noştri fideli, oferindu-le anumite beneficii suplimentare.


Principiile de bază ale Cardului de Fidelitate DIEGO

Deţinătorul şi operatorul Programului este DIEGO Kereskedelmi Kft. 2373 Dabas, Str. Beton nr. 26 (în continuare: DIEGO). Cumpărătorii care solicită un Card de Fidelitate vor beneficia de promoţii suplimentare şi de reduceri personalizate în magazinele DIEGO.


Condiţii de aplicare şi de participare

La Program poate participa orice persoană fizică care a împlinit vârsta de 18 ani și acceptă Termenii și Condițiile Generale Ale Programului, respectiv se înregistrează cu datele sale personale. Fiecare participant are dreptul la un singur card de fidelitate, nu acceptăm aplicări multiple. Prin completarea datelor în formularul de înregistrare, clientul accceptă Termenii și Condițiile Generale ale Programului. Cardul de fidelitate poate fi transferat de către proprietarul acestuia către terţe persoane. Cardul de fidelitate poate fi folosit şi în cazul solicitării unor facturi fiscale pe firme.


Informaţii privind utilizarea Cardului de Fidelitate

În urma înregistrării, DIEGO va emite un card. Cardul reprezintă proprietate a firmei DIEGO. Cardul poate fi utilizat numai de persoana care l-a solicitat şi nu poate fi comercializat în scopul obţinerii unor câştiguri financiare. Cardul poate fi folosit numai pentru cumpărături efectuate în calitate de utilizator final şi se poate valida şi în cazul solicitării unei facturi fiscale. Cardul poate fi folosit exclusiv în magazinele DIEGO.


Despre renunţarea la calitatea de membru

Cumpărătorul poate renunţa oricând la calitatea de membru prin solicitarea anulării Cardului de Fidelitate în oricare dintre magazinele DIEGO sau prin trimiterea unui email la adresa info@diego.ro . Totodată, DIEGO îşi rezervă dreptul de a anula calitatea de membru a Clientului în cazul în care acesta încalcă Termenii şi Condiţiile Programului sau manifestă un comportament infracţional vizavi de Program.


Alte dispoziţii

Cumpărătorii au obligaţia de a păstra Cardul în siguranţă. În cazul în care oricare dintre angajaţii DIEGO oferă informaţii sau clarificări contradictorii cu prevederile acestor Termeni şi Condiţii, ele nu vor reprezenta o modificare a prezenţilor Termeni şi Condiţii. DIEGO are dreptul de a modifica în orice moment prevederile prezenţilor Termeni şi Condiţii ai Programului. Termenii şi Condiţiile noi intră în vigoare atunci când se publică de către DIEGO pe site-ul propriu sau la caseriile magazinelor. Se consideră că noii Termeni şi Condiţii sunt acceptate de către Cumpărător la prima utilizare a Cardului după intrarea în vigoare a acestora.


Informaţii privind protecţia datelor cu caracter personal

Prin aplicaţia trimisă îmi dau acordul ca societatea DIEGO Kereskedelmi Kft. 2373 Dabas, Str. Beton nr. 26, număr de înmatriculare: 13-09-08341, denumită în continuare Operator de date sau DIEGO, să utilizeze, în perioada calităţii mele de membru al Programului, datele cu caracter personal pe care le-am furnizat, în următoarele scopuri:

  • înregistrarea în baza de date a programului Card de Fidelitate DIEGO,
  • pe baza unei confirmări adiţionale, înscrierea în baza de date a newsletter-ului DIEGO, respectiv trimiterea de oferte privind produsele şi serviciile oferite de DIEGO,
  • participarea la diferite sondaje de marketing.

Operatorul de date declară că va folosi datele cu caracter personal exclusiv în scopurile precizate mai sus.

 

Informaţii importante:

Titularul de card îşi furnizează datele cu caracter personal de bunăvoie, totodată declarând că acestea sunt conforme cu realitatea. Titularul de Card are dreptul de a solicita informaţii cu privire la modul de prelucrare şi utilizare a acestor date, poate solicita corectarea sau ştergerea

lor, respectiv are dreptul de a protesta, precum şi dreptul de a se adresa instanţelor judecătoreşti dacă este cazul.

Ştergerea datelor personale ale titularului de card atrage după sine încetarea în mod automat a calităţii de membru al programului Card de Fidelitate DIEGO.

Aveţi nevoie de consultaţie pentru alegerea potrivită?

Vă invităm la o cafea, și între timp colegii noștri vă ajută să găsiţi soluţia potrivită!

Magazine

Doriţi să beneficiaţi de o reducere de preţ chiar și de 50%?

Aplicaţi pentru un card de fidelitate Diego, și cumpăraţi produse la preţuri promoţionale!

Solicitare card de fidelitate