Cumpără online

În câțiva pași simpli solicitați livrarea produselor direct la domiciliu: întocmiți lista de cumpărături pe website-ul nostru, trimiteţi lista de cumpărături la cel mai apropiat magazin Diego iar colegii noştri vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a stabili detaliile comenzii și a livrării la domiciliu.

 

Urmăriți pas cu pas cum funcționează Lista de cumpărături: 

 

PASUL 1

După selecția produsului dorit apăsați butonul ”Adaugă la Lista de cumpărături”.

 

RO1-c.png

 

PASUL 2

Ajungeți astfel la Lista de cumpărături creată, de unde puteți continua cumpărăturile sau să trimiteți Lista de cumpărături finală către magazinul ales prin apăsarea butonului ”Mă interesez”.

 

RO2-c.png

 

 

PASUL 3

După acesta vă rugăm să introduceți datele dumneavostră și numărul de contact prin care vom putea lua legătura cu dumneavostră, pentru a stabili detaliile comenzii și a livrării la domiciliu.

 

RO3-c.png

 

PASUL 4

În România 35 magazine DIEGO primesc mesajele clienților interesați, alegeți magazinul cel mai apropiat de dumenavostră! Mesajul dvs. și Lista de cumpărături vor fi trimise direct către acest magazin!

 

RO4-c.png

 

PASUL 5

Aveți întrebări? Aici puteți să vă adresați colegilor noștri pentru alte informații necesare despre produse. Dacă ați finalizat cumpărăturile, tot aici puteți lua lăgătura cu colegii noștri în privința detaliilor comenzii.

 

RO5-c.png

 

PASUL 6

Pe lângă furnizarea datelor dumneavoastră puteți să scrieți un mesaj direct către magazinul ales, prin care să solicitați orice alte informații suplimentare.

Apăsați butonul ”Trimite”! Colegii noștri vă vor contacta în termen de 1 zi lucrătoare pentru a stabili detaliile necesare.

 

RO6-c.png

 

 

Aveţi nevoie de consultaţie pentru alegerea potrivită?

Vă invităm la o cafea, și între timp colegii noștri vă ajută să găsiţi soluţia potrivită!

Magazine

Doriţi să beneficiaţi de o reducere de preţ chiar și de 50%?

Aplicaţi pentru un card de fidelitate Diego, și cumpăraţi produse la preţuri promoţionale!

Solicitare card de fidelitate