Cine suntem noi?

DIEGO este un participant influent pe piaţa produselor pentru amenajări interioare din Bazinul Carpatic, distribuind în special parchet laminat, covoare şi mochetă, covoare PVC, perdele şi draperii, împreună cu toate accesoriile aferente decorării uşoare şi practice a căminului ideal. Vă punem la dispoziţie o gamă largă de produse de calitate impecabilă la preţuri avantajoase în peste 140 de magazine DIEGO deschise de-a lungul timpului în România, Ungaria şi Slovacia. În România ne puteţi găsi aici.

 

Afacerea DIEGO a pornit în anul 1992 ca şi un simplu magazin de pardoseli care îşi desfăcea produsele în regim en-detail, furnizând ocazional covoare şi mochete pentru expoziţii. După scurt timp, activitatea ei s-a extins, devenind furnizor principal pentru câţiva mici comercianţi din provincie care au văzut potenţialul în piaţa în continuă dezvoltare a produselor pentru amenajări interioare. Aceste servicii de comerţ cu ridicata au pus bazele conceptului de reţea de franciză, primii noştri parteneri lansându-se în afaceri alături de noi din anul 1995. Scopul esenţial al înfiinţării reţelei a fost ca toţi clienţii DIEGO să beneficieze de aceeaşi diversitate, la acelaşi preţ avantajos, oferite prin aceeaşi servire de calitate, în toate cele trei ţări în care suntem momentan prezenţi. Acum ne mândrim să avem peste 150 de magazine si peste 1000 de angajaţi în magazine şi în centrul logistic. Suntem deschişi oricăror propuneri de dezvoltare de tip franciză la nivel mic, mediu sau mare oriunde în ţară. Dacă sunteţi interesaţi de oportunităţile dezvoltării unui astfel de business DIEGO puteţi afla mai multe detalii aici.

 

diagramm_2020-RO.jpg

 

Oferta DIEGO s-a axat iniţial pe patru grupe de produse de bază: covoare, mochete, covoare PVC şi parchet laminat destinate utilizatorilor casnici şi nu numai. Ca să răspundem la exigenţele din ce în ce mai complexe ale clienţilor noştri, din 2005 s-au introdus în ofertă perdelele şi draperiile. Acesta a fost punctul în care ne-am transformat din distribuitor de pardoseli calde într-o reţea specializată în decoraţiuni interioare. Pe lângă perdele au apărut treptat şi alte sortimente cum ar fi feţele de masă, covoarele de baie, pernele de decor şi alte textile interioare. În primăvara anului 2010, oferta de produse DIEGO s-a extins cu 150 de tapete deosebit de frumoase, astfel a luat naştere un nou sortiment extrem de sensibil la cele mai noi tendinţe de trend, aliniat permanent la moda actuală. Conceptul de bază al reţelei DIEGO este că oferim produsele adunate în colecţii sezonale fixe în trend cu ultimele tendinţe în decoraţiuni interioare. Datorită elementelor atent selecţionate, clienţii noştri pot beneficia de soluţii complexe de design, prin care orice încăpere se poate transforma într-o poveste de succes sau într-un subiect de prima pagină pentru orice revistă de amenajări interioare. Pe lângă produsele individuale de o amplă diversitate, doar la DIEGO oferta de parchet laminat este unificată sub o marcă proprie, din ce în ce mai populară datorită calităţii oferite la un preţ avantajos pentru care se oferă avantaje garanţiale extinse - sistemul de  parchet laminat WOODSTEP.


Cea mai proaspătă noutate în oferta DIEGO este brandul de covoare Tulipo, care acoperă o colecţie colorată, veselă, plină de imaginaţie. Caracterul deosebit al acestor covoare constă în efectul 3D al modelelor care ies în relief în datorită contururilor tunse manual.

 

Vă aşteptăm cu drag în magazinele noastre, ca să vă putem inspira cu gama generoasă de produse excepţionale la preţuri accesibile. Alături de consilierii DIEGO veţi putea descoperi noi idei şi informaţii utile legate de universul amenajărilor interioare la o ceaşcă de cafea delicioasă din partea casei.

Mentés

Mentés

Aveţi nevoie de consultaţie pentru alegerea potrivită?

Vă invităm la o cafea, și între timp colegii noștri vă ajută să găsiţi soluţia potrivită!

Magazine

Doriţi să beneficiaţi de o reducere de preţ chiar și de 50%?

Aplicaţi pentru un card de fidelitate Diego, și cumpăraţi produse la preţuri promoţionale!

Solicitare card de fidelitate