Beneficiile draperiilor Black Out

Vă gândiți să achiziționați noi draperii pentru dormitor? În acest caz trebuie să luați în considerare draperiile Black Out. Ne-am propus ca în acest articol să vă prezentăm principalele beneficii ale acestui tip de draperie și recomandările noastre de utilizare.

 

VINES_cekla_550.jpg


Black Out este un material ţesut foarte dens, fabricat cu o tehnologie specială. Unul dintre principalele beneficii îl reprezintă faptul că materialul este complet opac şi nu permite nici pătrunderea căldurii în încăpere. Caracterul său extraordinar este dat de modul de fabricaţie: între două fire este strecurat şi un fir negru. Acest fir poate fi fibră de carbon la materialele mai scumpe sau un fir normal de textil la materialele mai ieftine.


De asemenea, datorită densității și opacității lor, draperiile confecționate din acest tip de material au capacitatea de a izola încăperea de zgomotul din exterior cu până la 40%. Pentru cei care lucrează în timpul nopții, iar ziua au nevoie de odihnă, acest beneficiu este fundamental.


În cele din urmă, draperiile Black Out vă vor reduce costurile pentru energie. În timpul iernii captează căldura în interior, iar în sezonul de vară nu o lasă să pătrundă în locuință păstrând o temperatură confortabilă. Astfel, nu va fi nevoie să cheltuiți în plus pentru căldură sau pentru sisteme de aer condiționat.


Pentru cei care călătoresc mult, lucrează în schimburi de noapte sau sunt părinți de bebeluși draperiile Black Out sunt esențiale în dormitor.


Lipsa unui somn odihnitor pe o perioadă mai lungă de timp poate avea efecte negative asupra rezistenței fizice și a concentrării, creând stres și stări de indispoziție. Prin utilizarea draperiilor Black Out, vă puteți asigura un mediu prielnic pentru un somn odihnitor în timpul zilei, necesar în a vă încărca de energie.

 

draperie black out verde dormitor

 

Majoritatea draperiilor Black Out pe care le puteți găsi în magazinele Diego au un design plăcut, care inspiră, însă puteți opta și pentru draperii într-o singură culoare. De asemenea, puteți alege o perdea transparentă (vezi cele mai căutate materiale pentru perdele transparente) care să se asorteze perfect cu draperiile Black Out.

Aveţi nevoie de consultaţie pentru alegerea potrivită?

Vă invităm la o cafea, și între timp colegii noștri vă ajută să găsiţi soluţia potrivită!

Magazine

Doriţi să beneficiaţi de o reducere de preţ chiar și de 50%?

Aplicaţi pentru un card de fidelitate Diego, și cumpăraţi produse la preţuri promoţionale!

Solicitare card de fidelitate