Culoare și veselie în camera copilului

Camera copilului trebuie adaptată fiecărei etape din viață. La vârsta la care începe să își formeze preferințe și opinii este important să ținem cont de ele și să-i amenajăm camera astfel încât să-l inspire și să-l binedispună. Vă oferim câteva idei cu ajutorul cărora puteți să redecorați camera copilului rapid și accesibil ca și costuri.


Covorul magic


Recomandăm ca în camera copilului să existe întotdeuna un covor, pentru a evita ca picioarele copilului să fie reci din cauza pardoselii, care mai ales iarna este la o temperatură mai joasă.


În camerele mai mari poziționarea covorului nu reprezintă neapărat o problemă, însă, în camerele de dimensiuni mai mici, e important să avem în vedere proporțiile. Dacă alegem un covor mare, acesta se potrivește cel mai bine în centrul camerei. În acest fel nu se separă podeaua în prea multe secțiuni care să o facă să pară mai mică. Dacă alegeți mai multe covore de dimensiuni mai mici, încercați să le plasați în imediata apropiere a mobilierului, pentru a evita aglomerarea spațiului.


Indiferent de culoarea mobilierului sau a pereților, un covor colorat poate înveseli instantaneu camera copilului. Puteți să alegeți împreună un covor în nuanțe  plăcute sau să țineți cont de culoarea preferată a copilului dacă și-a ales una. Alegerea unui covor cu diferite modele (personaje de poveste, animăluțe, flori, etc. ) va personaliza și mai mult camera, ceea ce va dezvolta sentimentul de apartenență și siguranță al copilului.

 

Covor verde pentru copii


Explorarea pereților


Chiar dacă la prima vedere, pereții par a implica multe costuri și efort în redecorare, vă amintim că există soluția simplă și de efect – tapetul. Pe lângă faptul că aduce un plus de modernitate locuinței, copiii sunt fascinați de desenele pe pereți. Nu este nevoie de tapetarea tuturor pereților, chiar și un perete tapetat va schimba întregul aspect al încăperii și va defini scopul acesteia.
Vă invităm să citiți sfaturile noastre de montare a tapetului, să vedeți cât de simplu este tot procesul.

 

tapet bufnita pentru copii

 

tapet motocicleta pentru copii


Perdele și draperii de poveste


De cele mai multe ori detaliile fac diferența, așa este și în cazul amenajărilor interioare. Lucruri simple precum perdelele și draperiile, îi oferă copilului oportunitatea de a-și exprima preferințele și a-și folosi creativitatea.

 

Perdea portocalie pentru copii


O variantă mai ușoară este alegerea decorațiunilor în funcție de o temă. Spre exemplu, vă prezentăm  idei de accesorii pentru amenajarea unei camere cu tema pirațiilor:


Perdea ușoară cu un pirat năzdrăvan

 

Perdea cu pirati pentru copii


Tapet cu largul mării pentru micii pirați

 

Tapet barcute pentru copii

 


Dacă vă propuneți să redecorați camera copilului, vă invităm în magazinele Diego să descoperiți întreaga ofertă de produse destinate copiilor.

Aveţi nevoie de consultaţie pentru alegerea potrivită?

Vă invităm la o cafea, și între timp colegii noștri vă ajută să găsiţi soluţia potrivită!

Magazine

Doriţi să beneficiaţi de o reducere de preţ chiar și de 50%?

Aplicaţi pentru un card de fidelitate Diego, și cumpăraţi produse la preţuri promoţionale!

Solicitare card de fidelitate