Descoperiţi adevărata faţă a covoarelor PVC!

Datorită inovaţiilor tehnologice din ultima vreme, covorul PVC a devenit o pardoseală foarte modernă, rezistentă, şi nu în ultimul rând, foarte trendy.


Când ne gândim la pardoselile posibile pentru locuinţa noastră, probabil nu covorul PVC ne vine în minte printre primele, deşi datorită tehnologiei avansate, acesta a devenit o pardoseală foarte trendy care se bucură de numeroase proprietăţi avantajoase şi de un aspect modern.


Printre proprietăţile avantajoase ale covorului de PVC se numără rezistenţa la uzură, rezistenţa împotriva decolorării şi izolarea fonică. Rezistenţa deosebită la uzură se datorează stratului de uzură care protejează şi menţine modelul şi luciul suprafeţei. Proprietatea de rezistenţă la decolorare constă în faptul că nu îşi pierde culoarea la curăţare sau expunere la razele solare. Iar datorită capacităţii excelente de fonoizolare, este pardeoseala ideală pentru mansarde sau ateliere mai zgomotoase.

 

5996285503167-pvc-w-and-stone-french-5569066-enterior-02.jpg

 

Şi aici nu se opreşte lista caracteristicilor avantajoase: este disponibil într-o varietate surprinzător de mare de modele, nuanţe şi dimensiuni; se montează foarte uşor – în special datorită lipsei rosturilor; nu se rupe, fiind foarte uşor de pus şi fără ajutorul vreunui meşter. Pe lângă acestea, şi preţul este accesibil, pentru că dacă luăm în calcul şi costurile accesoriilor şi tariful de montaj, obţinem un preţ mult mai bun decât în cazul altor pardoseli cu aceeaşi funcţionalitate.


Iar după montaj se menţine şi se curăţă foarte uşor, ceea ce iarăşi reprezintă un avantaj. Pe podelele de PVC comercializate la Diego puteţi conta pe termen lung, pentru că faţă de celelalte PVC-uri tradiţionale, îşi menţin mult mai bine forma şi dimensiunea datorită plasei de armare din fibră de sticlă încorporate în structura lor. Iar stratul de uzură mai gros şi mai puternic protejează decorul podelei, conferindu-i durabilitate şi frumuseţe pe termen lung.

 

5996285503204-pvc-wood-and-stone-5827069-enterior-01.jpg


Finisajele de suprafaţă sunt foarte variate: în gama noastră se găsesc atât decoruri realistice, cât şi de design. În principiu deosebim 3 tipuri de bază: cu model de parchet, cu model de piatră şi decorurile de design. Aspectul natural al podelelor cu model de parchet se obţine cu ajutorul nervurii palpabile de pe suprafaţa podelei. Finisajele de suprafaţă şi rosturile formate le conferă PVC-urilor cu model de dale un efect autentic. Iar imprimeurile şi culorile decorurilor de design sunt ideale pentru cei care visează la un impact unic, chiar surprinzător în locuinţa lor.


Descoperiţi deci gama de covoare de PVC oferită de Diego şi alegeţi modelul preferat!

Aveţi nevoie de consultaţie pentru alegerea potrivită?

Vă invităm la o cafea, și între timp colegii noștri vă ajută să găsiţi soluţia potrivită!

Magazine

Doriţi să beneficiaţi de o reducere de preţ chiar și de 50%?

Aplicaţi pentru un card de fidelitate Diego, și cumpăraţi produse la preţuri promoţionale!

Solicitare card de fidelitate