Motive în favoarea pardoselei laminate

Doriți să vă convingeți de avantajele pardoselei laminate? Am adunat cele mai importante 7 dintre acestea.

 

1. Durată de viață lungă


Dacă planificați pe termen lung, pardoseala laminată este alegerea ideală. În condiții optime pardoseala laminată nu se contractă și nu se crapă în urma uscării, așa cum se întâmplă în cazul pardoselilor din lemn. Nu se decolorează sub efectul razelor solare, rezistă la lumină și radiațiile UV. Este rezistentă la uzură, își păstrează caracteristicile calitative un timp îndelungat și nu necesită întreținere.

 

2. Confort mărit


Cu ajutorul pardoselei laminate veți crește confortul în casa dumneavoastră. Prin aplicarea diverselor suporturi puteți crește în mod considerabil izolația fonică și puteți elimina zgomotul produs de pași.

5996285586023-laminalt-padlo-woodstep-dynamic-click-8mm-80370-dower-tolgy-enterior-01.jpg


3. Ușor de montat


Un alt avantaj este că poate fi montat simplu, fără pregătiri speciale. Poate fi montat pe pardoseala existentă, iar înălțimea de montaj este redusă, de doar aprox. 10 mm. Montajul se efectuează rapid, pardoseala poate fi utilizată aproape imediat după montare și nu necesită niciun fel de tratament ulterior.

 

4. Adecvat și pentru trafic mai intens


Pardoseala laminată poate fi utilizată atât în încăperile mai rar utilizate, cât și în spații publice, trebuind aleasă în funcție de clasa de trafic. Tipurile cu rezistență ridicată la uzură rezistă și la solicitări mai mari, fiind adecvate în magazine, spații publice.

 

5996285597777-laminalt-padlo-woodstep-luxury-10mm-11524-hikory-red-river-enterior-01.jpg


5. Igienă


Pardoseala laminată are o suprafață ușor de întreținut, igienică. Curățarea este extrem de simplă, cu o cârpă abia umezită, iar întreținerea este foarte ușoară cu ajutorul soluțiilor de îngrijire-curățare Woodstep, destinate special pardoselilor laminate. Datorită suprafeței sale antistatice, care nu atrage praful, este recomandată și pentru alergici. Un alt aspect important este faptul că nu degajă substanțe nocive, spre deosebire de pardoselile din lemn lăcuite.

 

6. Adecvată și pentru încălzirea în pardoseală


În prezent încălzirea în pardoseală este foarte populară, iar cu ajutorul unor suporturi Woodstep adecvate se poate folosi fără probleme pardoseala laminată.

 

5996285101172-laminalt-padlo-woodstep-vintage-10mm-10422-lake-fenyo-enterior-01.jpg


7. Ecologică


Pardoseala laminată este un produs natural din toate privințele, fiind fabricată în totalitate din lemn. Datorită tehnologiilor de fabricație avansate se obțin aspecte de lemn autentic sau chiar exotice, fără a prejudicia în vreun fel pădurile. După expirarea ciclului său de viață, pardoseala laminată devine un deșeu inofensiv, care nu poluează mediul. Este important de menționat și faptul că lemnul utilizat pentru pardoselile laminate Woodstep provine exclusiv din exploatări forestiere sustenabile.

 

Dacă doriți să vă bucurați de avantajele pardoselei laminate în casa dumneavoastră sau la birou, consultați oferta noastră de pardoseli laminate!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Aveţi nevoie de consultaţie pentru alegerea potrivită?

Vă invităm la o cafea, și între timp colegii noștri vă ajută să găsiţi soluţia potrivită!

Magazine

Doriţi să beneficiaţi de o reducere de preţ chiar și de 50%?

Aplicaţi pentru un card de fidelitate Diego, și cumpăraţi produse la preţuri promoţionale!

Solicitare card de fidelitate