Perdele și draperii gata confecționate privite în zodia practicului

Perdelele și draperiile gata confecționate sunt extrem de practice. Prin folosirea lor putem foarte ușor și rapid reîmprospăta căminul nostru sau schimba atmosfera unei camere. Nu mai este nevoie de măsurătorile și cusutul obositor, acestea putând fi duse acasă și puse în geam imediat. Ele se găsesc atât în formă de perdea cât și ca draperie, dar se pot deosebi și în funcție de modul lor de prindere, de exemplu cu bretele, cu inele, respectiv cele de tip spaghete.

Perdele și draperii gata confecționate cu bretele

Perdelele și draperiile cu bretele se pot atârna foarte ușor cu ajutorul bretelelor (”urechilor”) cusute pe partea superioară a lor. De regulă, aceste bretele sunt cusute din materialul perdelei, dar există și modele la care acestea sunt de altă culoare sau chiar din alt tip de material, acestea conferind perdelei un caracter mai captivant. 

 

5996285799133-fuggony-carmen-2-narancs-enterior.jpg

Perdele și draperii gata confecționate cu inele

Inelele de perdele sunt foarte la modă în prezent, ba chiar ele pot avea în plus și un rol decorativ fiind niște elemente vizibile deosebite când sunt trase pe barele galeriilor. Inelele de perdele ofera un caracter modern perdelelor și draperiilor gata confecționate, putând fi utilizate foarte ușor și simplu, ajungând să fie preferatele gospodinelor moderne.

 

5996285555180-fuggony-cleopatra-kivi-enterior-01.jpg

Perdele spaghete

Perdelele spaghete sunt în continuare în mare vogă, acestea utilizându-se pe lângă modul lor clasic în geam și ca și despărțitoare de spații. În comerț se găsesc și modele de perdele spaghete ornate cu mărgele, care conferă căminului nostru o notă aparte de eleganță.

 

5996285390910-fuggony-bologna-spagetti-2143-ezust-enterior.jpg

În magazinele DIEGO puteți alege dintr-o varietate mare atât de perdele cât și de draperii gata confecționate, monocolore sau chiar cu modele, cu bretele sau cu inele, dar chiar și din diferite modele de perdele spaghete. Descoperă și tu oferta DIEGO de perdele și draperii gata confecționate!

Aveţi nevoie de consultaţie pentru alegerea potrivită?

Vă invităm la o cafea, și între timp colegii noștri vă ajută să găsiţi soluţia potrivită!

Magazine

Doriţi să beneficiaţi de o reducere de preţ chiar și de 50%?

Aplicaţi pentru un card de fidelitate Diego, și cumpăraţi produse la preţuri promoţionale!

Solicitare card de fidelitate