Stiluri de tapet

În oferta Diego puteţi alege din numeroase stiluri şi trenduri, prin urmare veţi găsi cu siguranţă modelul potrivit locuinţei şi stilului Dvs. În cele ce urmează Vă prezentăm în detaliu caracteristicile acestor stiluri, astfel veţi putea porni pregătiţi la cumpărături.

 

Modern:

Tapetele moderne sunt destinate celor care urmează ultimele trenduri în domeniul amenajărilor: suprafeţe uni şi imprimate, dungi şi diferite modele florale se regăsesc deopotrivă în această categorie. Dacă sunteţi adeptul stilului modern, minimalist, şi doriţi să reînvigoraţi atmosfera aplicând tapet doar pe câteva suprafeţe din locuinţă, Vă recomandăm să începeţi căutarea în acest grup. Pentru efect maxim, combinaţi suprafeţele imprimate cu perechile lor uni, sau dacă sunteţi mai îndrăzneţi, îmbinaţi motivele dungate cu cele florale.

 

5996285498821-tapeta-joy-939431-enterior-01.jpg

 

5996285106566-tapeta-art-py1208-enterior-01.jpg

Natur:

Acest trend este caracterizat de motive incredibil de realistice, inspirate exclusiv din natură: suprafeţe cu design de piatră rustică, scoarţă de copac sau chiar animal print, toate acestea pentru iubitorii stilului natural. Bineînţeles nu pot lipsi din această familie nici nuanţele pastelate şi modelele mai discrete! Dacă Vă surâde ideea să strecuraţi un strop de natură în locuinţa Dvs. şi Vă simţiţi cel mai bine într-un mediu relaxant, natural, atunci Vă recomandăm să analizaţi mai amănunţit această categorie de designuri.

 

5996285243674-tapeta-leaves-478617-enterior-01.jpg

 

Clasic:

Modele de curpeni mlădioşi, flori monumentale şi nuanţe compacte, grele – acestea sunt caracteristicile de bază ale stilului clasic. Aceste modele se asortează de minune cu un mobilier clasic, chia antic, dar se pot aplica cu succes şi în amenajările moderne. Pe azi, notele de bază ale acestui stil au devenit mai lejere şi regăsim şi motive cu tente moderne, cum ar fi cele cu luciu metalic, de exemplu. Dar atenţie: frumuseţea modelelor mari iese în evidenţă cel mai bine în încăperi mai mari, pe suprafeţe extinse.

 

5996285106238-tapeta-palazzo-514902-enterior-01.jpg

Design:

Printre tapetele noastre de design veţi găsi modele realistice, cu aspect de poster, care acoperă diferite tendinţe de stil. Adepţii stilului vintage, foarte îndrăgit în ultima vreme, îşi vor găsi febleţea printre designurile de nuanţe maronii, cu efect învechit. Iar dacă sunteţi îndrăgostit de izbitorul stil retro, atunci vă recomandăm să descoperiţi tapetele noastre geometrice viu colorate, pentru a crea suprafeţe cu adevărat excitante!

 

5996285243704-tapeta-barbara-862133-enterior-02.jpg

 5996285243681-tapeta-style-trend-527445-enterior-04.jpg

 

Pentru copii:

Această categorie nu este chiar un stil aparte, dar nu am vrut să uităm nici de cei mici. Dacă Vă pregătiţi să cumpăraţi tapet pentru camera copilaşului, veţi putea alege dintre numeroase modele drăgălaşe. În colecţie am inclus atât modele destinate special pentru fetiţe sau băieţei, cât şi designuri neutre pentru camere unisex. Câteva exemple: camera unei fetiţe poate fi decorată cu un tapet cu inimioare sau ponei drăgălaşi, iar pentru băieţei recomandăm modelele cu maşinuţe, motociclete sau dinosauri.

 

5996285147163-tapeta-kidsandteeans-292909-enterior-01.jpg

 

Dacă aţi reuşit să identificaţi stilul care Vă caracterizează cel mai bine, faceţi o vizită în cel mai apropiat magazin Diego şi descoperiţi personal reprezentanţii stilului ales. Vă aşteptăm cu drag!

Aveţi nevoie de consultaţie pentru alegerea potrivită?

Vă invităm la o cafea, și între timp colegii noștri vă ajută să găsiţi soluţia potrivită!

Magazine

Doriţi să beneficiaţi de o reducere de preţ chiar și de 50%?

Aplicaţi pentru un card de fidelitate Diego, și cumpăraţi produse la preţuri promoţionale!

Solicitare card de fidelitate