Straturi de suport pentru mochete

Oferta de mochete DIEGO a fost extinsă în ultima perioadă la un nivel nemaiîntâlnit până acum. Vă punem la dispoziţie o diversitate extrem de largă de culori, modele, texturi şi structuri, pentru toate stilurile şi buzunarele, la cea mai bună calitate. Cu scopul de a păstra multă vreme frumuseţea, calitatea şi confortul perfect oferit de această pardoseală caldă, DIEGO a dezvoltat un sistem complet de mochetă. Acest sistem conţine toate produsele necesare pentru un montaj profesionist, şi în cazul folosirii corecte a acestora, se oferă o garanţie de sistem de 5 ani pentru mocheta cumpărată.

 

padloszonyeg-pop-art-2829-0580-enterior-01.jpg

 

Pentru un montaj profesionist, în gama DIEGO veţi găsi şi şapă autonivelantă de înaltă calitate, respectiv diferite tipuri de plinte de culoare asortată.

paszonyeg_alat1.jpgCât despre underlayuri, chiar şi moliciunea celei mai scumpe mochete poate fi accentuată prin utilizarea acestor suporturi speciale, dintre care DIEGO vă oferă două tipuri:

Suportul spongios, care se aşează direct sub mochetă, intensifică senzaţia de confort la păşire, conferă mai multă moliciune mochetei şi îi prelungeşte durata de viaţă. În plus, are efect de izolare fonică şi termică, datorită cărora atmosfera întregii încăperi devine mai plăcută, mai suavă.

 

 

 

paszonyeg_alat2.jpg

Al doilea tip, underlayul din cauciuc, are proprietăţi de izolare fonică excelente, iar datorită rezistenţei înalte, se poate utiliza inclusiv pe trepte de scară sau sub scaun ergonimic în condiţii de uz casnic, totodată fiind adecvat şi pentru încălzirea prin pardoseală.

Pentru oferta completă de mochete şi covoare PVC vizitaţi magazinele noastre, colegii noştri Vă vor ajuta cu drag să alegeţi produsele potrivite, oferind informaţii complete inclusiv despre garanţia de sistem lângă o ceaşcă bună de cafea.

 

HU_5-ev_szurke_vastagabbkorvanal.jpg

Aveţi nevoie de consultaţie pentru alegerea potrivită?

Vă invităm la o cafea, și între timp colegii noștri vă ajută să găsiţi soluţia potrivită!

Magazine

Doriţi să beneficiaţi de o reducere de preţ chiar și de 50%?

Aplicaţi pentru un card de fidelitate Diego, și cumpăraţi produse la preţuri promoţionale!

Solicitare card de fidelitate