Tipuri de tapet pentru dormitor și camera copiilor

Tipuri de tapet pentru dormitor și camera copiilor


Camera copiilor trebuie să fie mereu un loc foarte primitor, așa ca orice adaugi aici trebuie să conțină culori calde. Tipul de tapet pe care îl alegi atunci când amenajezi  camera copilului tău este foarte important deoarece va rămâne pe perete o perioadă destul de lungă și ar fi bine să se potrivească cu restul camerei dar, mai ales, cu preferințele copilului tău. Este clar că nu vei alege un tapet pentru dormitor în camera copiilor sau invers.

 

De ce trebuie să ții cont atunci când alegi tapet pentru camera copilului?


În primul rând, cel mai important aspect pe care trebuie să îl ai în vedere este reprezentat de sexul copilului. Nu poți să folosești tapet de culoare roz cu flori și păpuși într-o cameră pregătită special pentru băieți, așa cum nu este potrivit să folosești culori reci, cu mașinușe sau alte modele pe care doar băieții le adoră, în camera fetelor.

 

tapet camera copiilor.jpg

 

Folosește în camera copiilor culori calde. Alege tipuri de tapet care să ofere confort și să lumineze camera copilului, de fiecare dată. Nu alege culori foarte închise sau chiar negru. Încearcă să alegi un tapet corespunzător pentru vârsta copiilor tăi. De exemplu, dacă deja au o vârstă mai apropiată de adolescență, poți folosi tapet pentru dormitor cu graffitti sau cu elemente care nu sunt foarte mult scoase în evidență.

 

Copilul trebuie să se simtă foarte bine în camera sa, deci este foarte important să creezi un mediu plăcut. Alegerea culorilor de pe pereți influențează cel mai mult aspectul camerei. Sunt zeci de modele de tape ptentru camera copilului din care poți alege cele mai bune opțiuni, în funcție de preferințele copilului tău.

 

Ce tipuri de tapet poți folosi în celelalte camere?


Dacă pentru camera copiilor am reușit să găsim modele potrivite, rămâne să găsim modele compatibile și pentru restul casei, în special tapet pentru dormitor. Pentru spațiile mari, în care poate stai cel mai mult timp, așa cum este livingul, se recomandă tapetele exclusive. Sunt modele mai speciale, care vor da o notă de modern încăperii.

 

Și tapetul clasic poate fi o alegere bună, în special pentru dormitor sau bucătărie. Acum este la modă tapetul pentru dormitor  care îmbină culorile clasice cu cele mai noi nuanțe, ceea ce ajută la creșterea vizuală a spațiului.

 

tapet pentru camera copiilor.jpg

 

Pentru cei cărora le place natura, tapetul pentru dormitor în nuanțe natur  este o alegere potrivită atât pentru dormitor, cât și pentru celelalte spații. Găsește modelul potrivit și fă o schimbare benefică  în locuința ta, punând în aplicare sfaturile noastre. Online găsești toate modelele de tapet pentru dormitor, ce te vor ajuta să faci o schimbare.

Aveţi nevoie de consultaţie pentru alegerea potrivită?

Vă invităm la o cafea, și între timp colegii noștri vă ajută să găsiţi soluţia potrivită!

Magazine

Doriţi să beneficiaţi de o reducere de preţ chiar și de 50%?

Aplicaţi pentru un card de fidelitate Diego, și cumpăraţi produse la preţuri promoţionale!

Solicitare card de fidelitate