Cinci plus unu sfaturi practice pentru renovarea apartamentului

A sosit vara, anotimpul ce este și perioada înfrumusețării apartamentelor și caselor de vacanță, și, nu în ultimul rând, a amenajării sau reamenajării colțișorului de studiu înainte de începerea școlii. Puteți economisi mult timp și energie dacă porniți la cumpărături pregătiți, cu idei concrete, și nu spontan, fără să știți sigur ce doriți. Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta la luarea deciziilor:


1. Adunați fotografii ilustrative!


600x400_6.jpg

 

Începeți pregătirile pentru renovare adunând fotografii stilistice, fie din reviste, fie de pe site-uri de pe Internet. Dacă reușiți să găsiți stilul preferat și consultați cu atenție detaliile din fotografiile respective, vă va fi mult mai ușor să vă orientați în magazine, pentru că veți avea deja linia stilistică pe care o urmăriți. Dacă doriți să fiți în pas cu tendințele, atunci căutați culorile pastelate, sau chiar culoarea anului 2017, verdele crud. În ceea ce privește stilurile, în prezent sunt în vogă, pe lângă stilul modern, motivele scandinave și vintage.


2. Pregătiți-vă măsurând suprafețele și făcând calcule!


600x400_.jpg

 

Luați planul apartamentului și măsurați suprafețele pe care doriți să montați sau să schimbați pardoseala, covoarele, tapetul sau perdelele. Astfel veți avea calculate cantitățile și dimensiunile de care aveți nevoie. Dacă întocmiți și un calcul sau un buget pentru acestea, veți ști și categoria de prețuri în care trebuie să se încadreze produsele alese.


3. Proiectați ambianța încăperilor și solicitați sfatul profesioniștilor!


600x400_9.jpg

 

La alegerea stilului vă poate fi de mare ajutor un specialist în amenajări interioare sau, de exemplu, Vrăjitorul de stil Diego, unde puteți vizualiza cu ajutorul camerelor model cum ar arăta împreună pardoseala și tapetul alese. Nu ezitați să apelați la serviciile de consultanță gratuite din magazine și informați-vă și cu privire la alte servicii, precum surfilarea covoarelor, tivirea perdelelor sau livrarea la domiciliu.


4. Mare atenție la garanție!


Încercați să aflați cât mai multe despre garanția oferită pentru produse și despre condițiile în care se oferă aceasta. Atunci când cumpărați parchet laminat, la unele produse se oferă chiar și 30 de ani de garanție, valabilă însă doar în cazul achiziționării și montării unui sistem complet de pardoseală (folie antiumezeală, suport, parchet laminat).


5. Nu vă aventurați prea departe, solicitați mostre de material!


600x400_4.jpg

 

Aspectul general obținut în urma renovării depinde foarte mult de modul în care se armonizează diversele elemente în culoare, stil sau atmosferă. Magazinele Diego vă ușurează situația din acest punct de vedere, pentru că aici aveți posibilitatea de a alege în același loc parchetul laminat, pardoseala rezistentă la apă, PVC-ul, mocheta, covoarele, tapetul, perdelele, galeriile, sau chiar tapițeria. În plus, puteți achiziționa și mostre de parchet laminat, având astfel posibilitatea de a adapta stilul sau culoarea vopselei, ușilor și mobilierului la pardoseală – sau invers. Puteți solicita mostre gratuite de tapet, iar mostrele de perdea le puteți lua din magazin în schimbul plății unei garanții.

 

+1. Refolosiți!


Cumpărătorul conștient nu face risipă, deci vă recomandăm să nu aruncați imediat la gunoi bucățile de material de care nu mai aveți nevoie. Încercați să le găsiți o nouă întrebuințare, un nou loc, revopsiți-le sau redimensionați-le, sau dăruiți-le celor care au nevoie. (În acest scop vă puteți folosi de rețelele de socializare.) Astfel, pe lângă faptul că vă veți înfrumuseța casa, veți aduce bucurie și în casele altora.

 

Urmărind sfaturile și sugestiile de mai sus, veți avea siguranța că, având acest sprijin în luarea deciziilor, veți alege mai conștient și mai rapid materialele de care aveți nevoie pentru renovare.

 

###

Diego Kft. a fost înființată în 1992, începând să-și construiască și să-și extindă rețeaua de franciză în 1996. În prezent, pe lângă magazinele din Ungaria, avem aproape 150 de magazine în Slovacia și România, cumpărătorii din aceste trei țări beneficiind de gama de produse Diego la aceleași prețuri și același nivel calitativ al serviciilor. Diego este una dintre cele mai cunoscute mărci din Ungaria, fiind cunoscută de peste 90% din populație, conform unor sondaje efectuate în rândul consumatorilor. Dovada recunoașterii profesionale de care se bucură firma sunt numeroasele distincții în acest sens, fiind multiplă laureată a premiilor MagyarBrands și Superbrands, deținătoare a titlurilor Rețeaua de franciză și firma de preluare în franciză a anului și Rețea autohtonă cu succes în extinderea în străinătate, în 2015 obținând distincția internațională Best Franchisee of the World, dar și cvintuplă laureată a premiului Excelență în deservirea clienților, anul acesta pentru nivelul calitativ ridicat al gestionării personale a clienților. Sediul central și logistic al societății se află la Dabas. Societatea are 200 de angajați, însă întreaga rețea de franciză cuprinde peste 1000 de oameni dedicați culorilor Diego.

Aveţi nevoie de consultaţie pentru alegerea potrivită?

Vă invităm la o cafea, și între timp colegii noștri vă ajută să găsiţi soluţia potrivită!

Magazine

Doriţi să beneficiaţi de o reducere de preţ chiar și de 50%?

Aplicaţi pentru un card de fidelitate Diego, și cumpăraţi produse la preţuri promoţionale!

Solicitare card de fidelitate